10.9.0 Won't Boot, Unless Install Flashdrive Plugged In? - Troubleshooting - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
WarrenBluffett

10.9.0 Won't Boot, Unless Install Flashdrive Plugged In?

Question

Unless go to my flashdrive and use the boot menu on the flashdrive and select the mac hdd, I cannot boot to my mac. If I unplug the flashdrive, it boots to a black screen and then goes to windows.

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Did you try booting Mavericks in safe mode, and installing the bootloader using Multibeast?

I installed a bootloader on normal, I'll try again in safe mode and report back!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I installed a bootloader on normal, I'll try again in safe mode and report back!

Booting in safe mode and installing the bootloader did not help at all. Back to the old grind lol, anyone have any more suggestions???

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Whats the partition size on which Mac is installed. when I installed on 1TB partition I had boot0 : error but I reinstalled Mac after partitioning my HDD to 250GB and it works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Whats the partition size on which Mac is installed. when I installed on 1TB partition I had boot0 : error but I reinstalled Mac after partitioning my HDD to 250GB and it works fine.

same as here Boot0 gpt error :( what can we do??/ any help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

My installation is success no Problem and working very smooth.. Here is the step>>

I change only the Boot Loader to Clover then unchecked the 3.0 usb done continue install all finish... :) 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.51 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hello,
      On High Sierra 10.13.1 under VMWare.
      I install Final Cut Pro 10.4 when running got this error:
      This graphics configuration does not support hardware acceleration, which is required to run Final Cut Pro.
      My GPU is: AMD Radeon R7 240 but show on Hachintosh About : Graphics: Display 128 MB. Thank you for help.
    • I got same error 4 years later. On High Sierra. What's the solution? What you suggested doesn't work. Why does this happen? Any ideas?
    • Hi there. I have the exact laptop and was able to install MacOS HS on it and boot up. I followed tonymaxx086 instructions but.... the following are NOT working as yet.... 1) Keyboard and trackpad (although usb kb and mouse work)
      2) Backlite control (screen appears to be in battery mode - dimmed)
      3) Sound
      4) Wifi 
      5) battery? I am able to access the internet and browse ok using Safari. I want to resolve #1 and 2 before I resolve the rest, but I am having an issue to determine what kexts to inject. There is no cross reference to this MOBO and I am not familiar with it. Can someone point me in the right direction? Many thanks.... 
       
    • Hey i won't this to but the zip is not good  
    • Hello, I've installed Hackintosh zone high sierra AMD on HP EliteBook 8460p using the recommendation hosted at this site, When booting from the HDD it keeps looping in ACPI errors, after a while it gave me the login page with no mouse and no keyboard enabled, Booting from USB will work when adding "-v acpi=off" arguments, Please help,   Thank you
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    15    0

×