Mavericks works on my AMD A-4 6300 with nvidia quadro 570 - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
dude47in

Mavericks works on my AMD A-4 6300 with nvidia quadro 570

Question

Just a heads up for those who are installing osx Mavericks on a desktop, buy an external graphic from nvidia and avoid AMD graphic card(AMD cards work but hard to get drivers or search before hand for graphic card).Preferrably nvidia GT210 as base. I had tried installing on X1950 but it is unsupported and has created a great problem for my motherboard.Also any processor would work so long as external graphic card is compatible(though latest one would do for intel and for Amd as well). Avoid left over machine parts, you have in your house as you might end up spending alot of time it like I did before finally giving up.I have tried Mountain lion and Mavericks on AMD with nvidia and it works out of the box.As for drivers multibeast or Mac Poison can do the rest of the work.Now I have uninstalled because i dont have any new applications compared to windows one.Once I have downloaded them i might make OSX exclusive machine.

 

 

I actually downladed Maverick OSX Vanilla 10.9.0 and used Nireshs Macpwn from this site to make bootloader. Still waiting for Yosemite Macpwn stability with AMD support.No need to add extra Kexts for Mavericks as Macpwn adds it.Just for Extra Kernel I added AMD, AMD64 and AMDFX.It also installed very quickly.

 

 

Also I have come to realise AMD with dual graphics will not let me install Mavericks on Laptop.Even the Bios is locked and I cant do much with it.Avoid AMD Dual graphics as well.There is a success rate of only 10%.When I say Amd processor I mean APU's not FX .But i did not buy it for OS X though.

 

 

Use a processor which is Intel or AMD Fx bought in 2010 so that you can enjoy OSX with Mavericks and avoid AMD graphic whether laptop unless Apple has the same graphic card in their product list.Which seriously I can't say much.

 

 

Cheers!!!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $54.09 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi guys, I installed the Hackintosh Sierra Zone image and most things work except my graphics. It detects as AMD R9 290X when I use FakeID 0x67B01002 on boot, however I only get 7MB of VRAM with no QE. My screen also tears as well. Hope someone can help me - Intel Core i5 2500K - AMD R9 290X 4GB - ASUS P8Z77-V LX
    • Hey guys, I'm looking into dual booting OSX Sierra or High Sierra on my ASUS Zenbook Pro UX501V. I use a lot of mac only software like sketch at uni and it would make my life a lot easier to just be able to boot into it instead of going to campus to use one of their Mac's. I'm currently running windows 10 and would prefer to not have to lose all my files or reinstall windows 10, however if this is unavoidable I would consider it. Specs are Processor    Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz, 2592 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)
      GPU    NVIDIA GeForce GTX 960m 4gb DDR5
      RAM    12GB DDR4
      BIOS Version/Date    American Megatrends Inc. N501VW.300, 9/05/2016
      BIOS Mode    UEFI Does anyone know of any guides? Or has done this before? Even a link to point me on my way. Looked into the clover bootloader and I'm under the impression that's the route I'll have to take. Thanks for any help you may have      
    • Hi everyone. Here are my specs MOBO :Gigabyte Z68 XP UD3 (1155) GPU : HD 6870 1gb CPU Intel i7 2600k (1155) 60gb SATA SSD   MOBO is using legacy Bios. This machine has served me well for years. I tripped a circuit breaker a few weeks ago and now it's stuck in a boot loop. I have setup a new bootable USB to reinstall but for some reason the boot loop is happening when I startup from this as well. I can manage to get to the desktop using the safe mode boot flag (-x) but after a few moments, the desktop freezes and the computer reboots. I used the 10.10.1 disc image to create the new USB stick I am not sure if this could be causing the boot problem in the USB. Should I have used the 10.10.0? At first I suspected a hardware issue but I left the computer on for two days at in the bios screen and it stayed on just fine. Hoping someone can give me a hand figuring out which boot flags can get me going again or how I can reinstall the OS. I really need to get past the freeze/reboot cycle I am in. I am almost ready to nuke this thing and install windows
    • i also have this problem if you will finde the solution please inform me right away and thank you
    • I built a Hackintosh on a GIGABYTE GA-EP45-UD3P in 2010, and upgraded it to Sierra about 4 months ago. It's been working great until a few days ago.  The clock now is losing time, while the computer is on and running. I've been working on the computer all morning, and have had to bump it forward to the current time it 3-4x. Right now it says 9:40am, but it's really 9:47am.  I have "Set time and date automatically" set in settings and "Apple Americas/U.S. (time.apple.com.)" selected on the drop down. Deselecting it, and selecting it again, brings the clock back to the current time.  Is this a hardware issue or a software issue? Do I have to replace the CR2032 on the motherboard? If so - why? The computer is on, and running, why would it need that battery to maintain the time?       
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,538

    Latest File
    By rembrandt63

    316    0

×