Audio problem Audio problem - OS X Mountain Lion 10.8 - Hackintosh Jump to content
GabyK

Audio problem

Recommended Posts

Hi, i installed All in one Audio Solution 1.0 from niresh it works great on my pavilion dv5-1141en but the only problem is that as much i move the volume bar, nothing happens. Is not such a big problem but is very annoying and i was thinking maybe there is a fix somewhere i didn't looked.

 

 

Thank you. Gabriel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting April 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.08 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hello, I am trying to install MacOS using the High Sierra Zone Installer on a spare drive on my desktop PC, since I wish to gain experience with MacOS. I am a Linux user, however I did have Windows 10 on a spare hard drive (I need my Sapphire Radeon HD5850 Xtreme to work properly with OpenCL), so I used Windows to create the installation medium (16GB USB3.0/MicroUSB2.0 Sandisk Drive, I have no USB3.0 ports on my desktop) via TransMac. My issue is, both USB (my keyboard is a USB keyboard) and PS/2 (my mouse is a PS/2 mouse)  fail to function when launching the High Sierra Zone Installer from Clover, they both work properly within Clover (also, the rest of the hardware appears to be recognized by Clover, including my graphics card and my (integrated) sound controller, I have no idea about my wireless card, however I can always install it's drivers from TP-LINK's website). My hardware is as such: Intel DH55HC motherboard - latest UEFI Intel Core i3-540 Sapphire Radeon HD5850 Xtreme Generic (A4Tech) PS/2 mouse Generic (Silver Line) USB2.0 keyboard. TP-LINK TL-WN781ND v.2 (Atheros AR9485)   I had already tried different options, such as disabling USB ownership and USB injection (both together and each one by itself) and I had even tried replacing the USB and PS/2 kexts with updated versions by RehabMan, and the situation has neither improved, nor got worse.
    • Do you  have another PC? Since if you do, it's simply a matter of downloading the latest Windows 10 iso (directly from microsoft's website), flashing it with Rufus, and booting it on your computer. I personally am a Linux user (who is a former Windows user) who wishes to test out MacOS, which is why I am here.
    • Hi everyone! I wish I could find some help. I want to install hackintosh my Dell Precision M4600 with the following systems: - Intel Core i7-2760QM (8 CPUs) 2.4GHz, up to 3.5GHz - 8GB RAM - NVIDIA Quadro 1000M Graphics Card - LAN : Intel(R) 82579LM Gigabit Network Connection - WiFi: Intel(R) Centrino(R) Ultimate-N 6300 AGN Which version of hackintosh should I choose? I've tried installing High Sierra, but it doesn't work perfectly. At least it can be booted by Clover. But I cannot make my Graphics card works :(((
      Please help me... :((
      (So sorry if if I have typo errors. My English is not really good)
      Thank you
    • I have the same cpu, GPU, and SSD. Did you ever get full gfx support? I'm sick of the stuttering. 
    • Install is hanging at 11 minutes  Localhost osinstaller 403 can not connect to /var/run/systemkeychaincheck.socket no such file or directory 
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,143
    • Reviews
      2,612

    Latest File
    By ka209

    34    0

×