weird Yosemite Zone problems - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
dev_anton

weird Yosemite Zone problems

Recommended Posts

Hi,

first oft all many thanks to niresh for doing an amazing job with Yosemite zone.

But here's my very weird problem:

After the release of Yosemite zone i thought it would be a great idea to re-setup my hackintosh. To prevent a failure (yes i know...) i first installed it on a test partition and it worked perfectly! After this i erased my Main drive and tried to install it. I remember it said "undefined error 0" or something. After that i tried to boot again from the usb. It didn't work. Before the error I booted using clover from the usb-drive (with a weird christmas theme :D) but now it looks like it tries to boot chameleon. It freezes at this typical (isn't it?) spinning bar.

I already tried reinstalling yose.-zone in the stick. No change.

My specs:

CPU: i7 860 (veeery old)

GPU: GTX 560 (same..)

Mobo: GA-P55M-UD2

Plesse help me :(

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok fixed in a very strange way: I tried installing clover on another usb drive, which failed too. After this I burned clover to a cd and it worked... Logic!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.51 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hello! I made my usb key with transmac but when I start OS X Sierra everything goes well, the installation too but the installation blocks at 100%, time remaining: less than a minute. with it worked but not anymore. can you help me? My PC : it is a laptop: ASUS X751LD the motherboard I do not know, the hard drive I do not know but it's a HDD of 500 gb I have two graphics cards: Intel HD 4400 and Nvidia 820m, (which blocked me for the installation of Yosemite and High Sierra) thank you in advance.   PS : Sorry for my bad english i'm french ^^.
    • Hello! Yesterday I successfully installed Yosemite (Yosemite Zone distro) on my laptop (Sony Vaio FIT 15E with an i3-3217U). The only thing that doesn't work is the wifi card (BCM43142). I found in my house another wireless card, AzureWave AW-NB047H. Is this wireless card compatible with macOS?   Sorry for my bad english and thanks in advance. ~IOStream
    • i have installed sierra on my acer aspire e14 e5 - 475G 59C7 with processor i5-7200u 2.5GHZ  nvidia geforce 940MXX 2GB  4GB DDR4  when i install i disabled "move nvidia.pkg" "ati.pkg" "intel.pkg" installed works, but when i type something it gone too far. for example i just type "a" in 0.5 seconds it shows "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" anyone know how to fix this?        
    • Hello,
      On High Sierra 10.13.1 under VMWare.
      I install Final Cut Pro 10.4 when running got this error:
      This graphics configuration does not support hardware acceleration, which is required to run Final Cut Pro.
      My GPU is: AMD Radeon R7 240 but show on Hachintosh About : Graphics: Display 128 MB. Thank you for help.
    • I got same error 4 years later. On High Sierra. What's the solution? What you suggested doesn't work. Why does this happen? Any ideas?
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    15    0

×