Installation Failure - Hackintosh Yosemite - HackintoshZone Installation Failure Jump to content
iD1L

Installation Failure

Recommended Posts

I am trying to install it on my amd athlon x3 445 but every time while it is reading the files, my pc suddenly restarts. It does not mention any error as identified in the guide. 

Any idea what is causing this?

I have tried almost all combinations. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

anyone please?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please provide screenshots as well as full specs so that the experts could answer your query. Thanks!

 

Also did you try using boot flags? If yes then specify them...

Share this post


Link to post
Share on other sites

CPU : AMD Athlon II x3 445 processor 3.1 GHz

Ram : 4 GB

Integrated graphic card : geforce 7025 / nforce 630a

Motherboard :  MSi gf615m p33

I managed to successfully boot to the installer with : /amd64 npci=0x2000 -v 

but then the installation hangs when it reached 'the 2 min' left mark 

Share this post


Link to post
Share on other sites

how long did you wait at the 2min left mark ??

 

for me the 2min mean almost 10 min to wait ^^

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $22.30 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×