Can't load Chameleon Boot-loader - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0

Question

Hello,

 

When I follow the tutorial. I am stuck by: Chameleon Boot-loader part.

It won't load it. It shows only /_ or -_ the whole time.

 

What can I do?

 

This are my specs:

Intel Core i7

8 GB Ram

750 GB HDD

NVIDIA GeForce GT 740M & Intel HD Graphics 4600

WIFI: Atheros AR946x

 

My lapto: Toshiba Satellite L70-A-11A

 

Yours sincerely,

Daan

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

@ my bios is: InsydeH20 Rev. 3.7

System bios version: 1.0

EC version: 1.0

same exact bios as mine, i guess this is happen with insyde Bios. we should report to niresh for the fix hopefully.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

new final released (3 december) this has been fix.

but chameeon still wont boot up. we need to boot into clover instead.

right after you choosing your usb stick for boot up, press 6 in keyboard.

it will load clover, it will give and option to continue or choose boot option,etc etc.

i choose boot option and i choose boot with EFI. now apple logo should pop out.

this work for me, you can playing around with the option if my option doesnt work. cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $67.26 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×