iMessage not working - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone iMessage not working Jump to content
ersan

iMessage not working

Recommended Posts

Follow the guide in the below link, it shoulf fix the issue.

 

https://www.hackintosh.zone/file/215-imessageicloudapp-store-login-fix-updated/

 

1. what ? most of us could not fix the issue with that link ^^ 

2. Compatibility 10.9 did you really think that it is work in 10.9 ? me not ;)

3. we didn´t know nothing about his system, AMD or Intel ,.. really 10.10 or maybe 10.9 ^^ if 10.10 clover, chameleon etc :) EDIT: another post from him shows Yosemite ^^ 

 

so ersan, tell us a little bit more about your system ;)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was able to fix the issue by following this link:

 

http://www.macbreaker.com/2012/01/how-to-fix-mac-app-store-error-your.html

 

For me the third step worked:

 

1) I removed all the connections from Network Preferences

2) Then added them once again

 

Note: When adding Ethernet please provide the name as "en0" in the connection name which is a must.

 

Good luck!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×