Can't boot with GraphicsEnabler=yes - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
Defman

Can't boot with GraphicsEnabler=yes

Recommended Posts

It stucks on "missing bluetooth controller transport".
AMD FX8350 4.0GHz
AMD Radeon R9 280X PowerColor 3GB GDDR5.
Also I can log in in my Mac - it start loading something and stuck after pressing Enter (nothing happens, only "loading" cursor with log in page).
I'm using new Yosemite release with MD5: 2ea51fa79563a0337b0f8e2cccf2d229

Share this post


Link to post
Share on other sites

I knw the problem..had the same 1 at same point...move ur usb mouse a bit or press random usb keyboard buttons...permanent fix...disable C1E  from advanced cpu options....its a powersaving feature.,..halts cpu to save power when theres no activity.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

C1E  from advanced cpu options....its a powersaving feature.,..halts cpu to save power when theres no activity.

Where I can do that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also your method doesn't works. I'm try to reinstall it because seems like I have some problems with permissions (After first log in I didn't see any popups from Hackintosh Yosemite about "fixing permissions", etc.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I knw the problem..had the same 1 at same point...move ur usb mouse a bit or press random usb keyboard buttons...permanent fix...disable C1E  from advanced cpu options....its a powersaving feature.,..halts cpu to save power when theres no activity.

 

Could you explain how to do that? Also, this is 100% confirmed working solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites

USBBusFix=Yes ? did you try this ? 

 

this happend to me and my notebook (intel) 

Nope, I'm not. But I try this, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the problem that i had was i cudnt even get to the first language selection screen...let alone to disk utility...it always halted at Bluetooth transport...wen i moved the mouse or keyboard...ie usb...it got out of halt state n loaded to the main installation wizard...in bios under cpu options there willl be an advanced cpu options...there u can find C1E...my mobo is ASUS M4A88TDV EVO/USB3.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the problem that i had was i cudnt even get to the first language selection screen...it always halted at Bluetooth transport...wen i moved the mouse or keyboard...ie usb.

 

and USBBusFix=Yes  is mostly fixing that error

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $40.92 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
×