Installation Succeded, However, Some Errors Remaining, Help Appreciated =D - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Installation Succeded, However, Some Errors Remaining, Help Appreciated =D Jump to content
Sign in to follow this  
Dominik Rainer

Installation Succeded, However, Some Errors Remaining, Help Appreciated =D

Recommended Posts

Hello Hackintosh Community.

 

I have purchased a Clevo W860CU for 170€ today, and yes, this a crazy price, so my macbook retina is cancelled, and I am going to use this one the next few years.

 

 

At least, in case I get everything working.

 

My Installation so far: 

 

 

Installed using the installer provided by Niresh.

 

 

Worked without any troubles.

 

 

These things however are not working:

 

 

sleepmode (when returning from sleep mode the fans start but nothing happens and I have to reset the computer)

touchpad 

 

I have downloaded Sentelic Touchpad drivers, but the ones Ive found are for MSI Wind. Still have to try these.

 

 

WIFI:  intel wifi card which is not supported-  I already ordered Atheros AR5B225  so it should work I guess?

 

 

 

I will have to try the touchscreen drivers and will let you know, regarding the sleep mode,   anything I can do about that?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sleep Enabler may solve sleep issueI Dont Know About Touch Screen Drivers :(

Why Sentelic Kexts Usually The Default Touchpad Kexts Works Great

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is a sentelic touchscreen and the device recognizes the fingerprint reader.

 

 

 

You were talking about default touchscreen kexts.

 

are they already included in installation dvd. 

 

I installed your version of mavericks, but I have no touchpad support. -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

So after a few weeks I gave it another try...

 

 

same game as before.

 

When I Install everything seems to be working fine, but after some reboots the touchpad magically stops working.

 

Only way to get it to work again is reinstall, then it works for some time.

 

I have no idea what else to do -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,626

    Latest File
    By ka209

    115    0

×