Amd Install Failed - Hackintosh Mountain Lion - HackintoshZone Amd Install Failed Jump to content
robertszkola

Amd Install Failed

Recommended Posts

After instalation (10.8.2) I take message:

Install Failed, OSX could not be install on your computer..... Try selecting your disk using Start Disk utility. Click Restart to .... installing again.

 

Please help where is a problem.

I check in Disk Utylity - partition is bootable.

 

My PC:

AMD Athlon X2 260 3,2GHz

Asus M4A88T-M (chipset AMD 880G, bridge AMD SB700 )

4Gb DDR3 (no dualchannel )

NVIDIA GTX560Ti

 

HDD and DVD on SATA (AHCI mode).

 

OSX was install on MBR (Windows will by next)

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

having the same problem !!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here

Share this post


Link to post
Share on other sites

try 10.8.5 or 10.9

Share this post


Link to post
Share on other sites

I try 10.9. Create USB and...

without flags - restart pc

with flags:

amd -v

amd64 -v

amdfx -v

Next I add flags: UseKernelCache=No -x

... every time the same:

SMC: successfully initialized

and stop.

Any idea?

 

ps

 

GraphicsEnabler=No -x   not work :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $22.30 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×