blocking instalation amd blocking instalation amd - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Jump to content
darksun1988

blocking instalation amd

Recommended Posts

maybe try some usb flags

 

USBBusFix=Yes Enable the EHCI and UHCI fixes (disabled by default).
EHCIacquire=Yes Enable the EHCI fix (disabled by default).
UHCIreset=Yes Enable the UHCI fix (disabled by default).
USBLegacyOff=Yes Force USB Legacy off (disabled by default).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just did but it still stuck in the same place with the following bootflags:

/ amd64
GraphicsEnabler = yes
NPCI = 0x3000
pcirootuid = 0
usbbusfix = yes
ehciacquire = yes
uhcireset = yes
usblegacyoff = yes

 

http://imagik.fr/view-rl/140507

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

you use GraphicsEnabler=No with GTX 660 Ti !

 

Also, you must use correctly capitalised letters for the bootflags

"NPCI = 0x3000 is npci=0x3000

pcirootuid = 0 is PCIRootUID=Yes
usbbusfix = yes" is USBBusFix=Yes

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I managed to start the instalation with the following boot-flags:
/ amd USBBusFix = Yes NPCI = 0x3000  GraphicsEnabler = No -v

thank you for help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting April 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.08 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • I managed to install the niresh mav distro and then did the combo update without reinstalling the hackintosh stuff after the update, this ofc resulted in my pc not booting. Ive tried to use the installer to do a time machine backup of my system pre combo update to no avail, and now I cant even get the installer to boot again. any and all help is greatly appreciated. I'm using a asus m4a88t -v evo/usb3 mobo and amd phenom ii x4 965 Deneb edition. I previously booted the installer using -amd64 nv_disable=1 dart=0 and I think -x -v but I cant remember. I think my bios needs to be updated but I cant even find the board on the asus site so any help with that would also be appreciated. if anyone is familiar with the hp flyer red laptop my wife would like me to hackintosh that as well. I have a working windows 10 install and working Ubuntu install, sandisk cruzer 32gb flashdrive and a couple blank cds at my disposal. 
    • hello i have installed sierra on dell optiplex 780 sff everything works perfectly except that i have installed a wifi dongle BL-WN151 in usb but my hack does not recognize it. thank you for helping me if you can. OS X sierra .....
    • Have you got any mac os working on that dell? I own the same one an want to get osx on it too.
    •   My pc takes 4 hours at the end of the installation where it says there is less than a minute to finish.  Someone knows why it does not finish installing or why the fault may be due
    • is there anyone to answer my question please !!
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,143
    • Reviews
      2,612

    Latest File
    By ka209

    30    0

×