Kurulum sonrası açılmama - Soru & Cevap - Hackintosh Zone Jump to content
erc

Kurulum sonrası açılmama

Recommended Posts

resim ekleyemiyorum kusura bakmayın. acil işlerimden dolayı windows kurmak zorunda kaldım.

 

3 defa kurulum yaptım.

 

/amdfx -v npci=0x2000

 

(veya npci=0x3000 ikisini de denedim.)

 

kodlarıyla kurulumu başlattım. kurulum bitipte yeniden başlattıktan sonra üstte büyük bir X harfi altta ise sürücülerimin isim ve logolarının bulunduğu bir ekranda kaldı hep. devam edilecek sürücüyü seçmemi istiyordu sanırım. enter yaptığım anda ise 1 saniyeden daha az niresk osx logosu(kırmızı baltalı elma küçük bir logo) görünüp restart atıyor.

bilgisayar özelliklerim aşağıda

 

amd fx 6200

asus m5a78L-LE

1600 Mhz 8 gb ram

ati radeon 5000 series 1 gb ekran kartı

WN722N WİRELESS adaptör

 

daha önce niresh'in Maverick sürümünü kurmuştum hiç sorun çıkmadan.

 

birde kurulum bittikten sonra tekrar usb den başlatında disk listelerimde aşağıdaki gibi yazılar var parantez içindeki INSTALLER kısmı garibime gitti

 

(hd01)(İnstaller) Yosemite Zone

(hd02)(İnstaller) ERC-Yosemine

Share this post


Link to post
Share on other sites

En son yayınlanan yosemite ile mi denediniz ?

kext-dev-mode=1 PciRoot=1 veya 0 olarak denediniz mi ekleyerek komuta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Son çıkanı deneyemedim. Sonradan tekrar güncellendi. Yazdığınız komutlarla tekrar denerim.

Birde benim wireless adaptörü otomatik tanınır mı acaba?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Son çıkanı deneyemedim. Sonradan tekrar güncellendi. Yazdığınız komutlarla tekrar denerim.

Birde benim wireless adaptörü otomatik tanınır mı acaba?

Chipset: Atheros AR9002U

WI1 chip1: Atheros AR9271

buna göre arat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben toshiba satellite c855 12t kullaniyorum yosemite zone normal olarak yukluyorum sadece entere basarak yukleniyo restart olunca yosemiteyi seciyorum sonra dolmaya basliyo ve yarida kaliyo ve acilmiyor lutfen yardim edin ☹️

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $40.92 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • @Niresh i forgot to say that that error was given because i have a Samsung M2 NVMe 960pro. I tried to remove it and it kinda worked but with a lot of bugs even during the installation. I can't remember everything clearly now cause it's been like 4 months ago
    • Thanks. I Have One Ethernet And One Wifi. Here Is The Terminal Log :  iMac:~ marcus$ lspci -nn 00:00.0 Class [0600]: Device [8086:190f] (rev 07) 00:01.0 Class [0604]: Device [8086:1901] (rev 07) 00:08.0 Class [0880]: Device [8086:1911] 00:14.0 Class [0c03]: Device [8086:a12f] (rev 31) 00:14.2 Class [1180]: Device [8086:a131] (rev 31) 00:16.0 Class [0780]: Device [8086:a13a] (rev 31) 00:17.0 Class [0106]: Device [8086:a102] (rev 31) 00:1c.0 Class [0604]: Device [8086:a110] (rev f1) 00:1c.2 Class [0604]: Device [8086:a112] (rev f1) 00:1d.0 Class [0604]: Device [8086:a118] (rev f1) 00:1d.2 Class [0604]: Device [8086:a11a] (rev f1) 00:1d.3 Class [0604]: Device [8086:a11b] (rev f1) 00:1f.0 Class [0601]: Device [8086:a145] (rev 31) 00:1f.2 Class [0580]: Device [8086:a121] (rev 31) 00:1f.3 Class [0403]: Device [8086:a170] (rev 31) 00:1f.4 Class [0c05]: Device [8086:a123] (rev 31) 01:00.0 Class [0300]: Device [10de:1c82] (rev a1) 01:00.1 Class [0403]: Device [10de:0fb9] (rev a1) 03:00.0 Class [0c03]: Device [1b21:1242] 05:00.0 Class [0604]: Device [1b21:1080] (rev 03) 07:00.0 Class [0200]: Device [10ec:8168] (rev 15)
    • How many network adapters do you have? Like WiFi or Ethernet? Post output of lspci -nn command
    • Unfortunately i dont have any Option to disable my Grahpic Adapter. Can i disable it in an other way? Like any Boot Flags?   EDIT: I did just an Update for my BIOS but it didn't add any Options to disable my Graphics Adapter
    • This issue is called Discrete Graphics issue of High Sierra, To bypass this you have to disable either Intel HD Graphics 630 or Nvidia GeForce GTX 1060 from BIOS, Check into your BIOS to see if you have any options to disable Graphics, Then try booting Keep me updated
  • Download Statistics

    • Files
      845
    • Comments
      2,130
    • Reviews
      2,555

    Latest File
    By 8osm3rka

    21    0

×