Strange problem after installation Niresh 10.10 - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Strange problem after installation Niresh 10.10 Jump to content
elloco4ever

Strange problem after installation Niresh 10.10

Recommended Posts

Hello to everyone

Ive been using my hackintosh with OS X 10.8 for a while. But recently my rig broke down and I bought a new one. So I decided to install Niresh 10.10.

My rig has 3 hhd. 2 of them have windows and the other is partitioned in 2 (one is for data and the other partition is for OS X).

Ive installed Niresh 10.10 without any problems, and the first time booted up t flawlesly, without any flags. The resolution was correct and Internet worked great too. So far, so good.

The only strange thing is that its not booting up by its own. After the installation finishes and the computer restarts the osx disk it wont boot (it just stays in black with a slash), so what Im doing is using the bootloader in the pen drive with Niresh 10.10 installation and choosing my disk with the installed OS X in the first menu. Doing that makes the system boot.

But what is happening is that I can do that only the first time after installation. When I do the same thing for the second time, the system wont boot up anymore.

Does anyone know whats happening? why the system only boots the first time? and why the bootloader in my OS X disk is not working at all?

Thanks in advanced

 

Specs:

i7 4790k

Asus Z97 C

GTX 660

16gb of ram

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you use Multibeast at first boot?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the answer

Nop, I just made the first boot and waited until the hackintosh zone messages in the notifications area said it was donde tweking and then I rebooted. I can use the OS normally during the first boot, but when I restart or shut down it will not boot up again :(

Ive tried this several times and always the same.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone has any clue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah I have this problem with me too but when it starts without the installer, it boots straight to windows so I need to have the USB key in and choose my MAC installed partition to boot it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.43 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Oh, thank you but in the meantime I thought again and have installed High Sierra instead. It works just fine, put a camera, bluetooth, wifi, all working OK. I only have to solve a little problem when doing restart it freezes but after shutdown it comes up good! I have also Win7 on same mbr disk and I start with the installation usb but I think go over to EasyBCD to make a smoother boot. If your experienced I would appreciate very much any hints for helping me in this direction. 
    • Hello people!😃   I am new to the hackintosh community. I have a old pc at my home running windows 10 pro. Its a Pentium Dual Core 1.6ghz Processor. A 250mb intel HD i-gpu. (No dedicated Graphics card). A 2gb DDR2 ram. 160gb HDD.   Can i install any mac distro on it ?   I don't want to edit videos on it. I just want to start hackintoshing from this, than my laptop & than my friends laptop. Untill i master this art ☺.   Thank you.
    • Hello people! I am new to the hackintosh community. I have a old pc at my home running windows 10. It has a Pentium dual core 1.6ghz processor. A 250mb intel HD igpu. A 2gb ddr2 ram. Can i install any mac distro on it ?   Thank you.  
    • Hi, i am struggling with installation telling me that it needs less than one minute for eternity. in log it shows that "./postinstall: Using AMD Bronya Kernel" process is running, but 4 hours is too long for "Less than a minute" don't you think ;).    Please help me, i tried to install Mac OS on Intel and AMD processor PC, same problem.  
    • Hola, generalmente se postea en ingles.   Podrias dejar las especificaciones de tu tarjeta madre, por ejemplo: RAM PROCESADOR GPU ETC   Ademas de los componentes que tienes instalados... tengo una pregunta para ti.   Ya comprobaste la compatibilidad de tu ordenador con el sistema operativo?
  • Download Statistics

    • Files
      852
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,599

    Latest File
    By Niresh

    480    0

×