Yosemite boot stuck - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content

Question

Hello Guys,

 

i have just tried to install Yosemite 10.10.1 on my Notebook, but after it hast been installed, it hangs when booting the System.

My components are:

Intel Core i3 390m

4GB DDR3
640GB HDD

MD98650 Mainboard

Nvidia Geforce GT540M, Intel HD Graphics

The Notebook Name is Medion Akoya p6630

Thank you for every Help

Hi, I have just tried to install Yosemite 10.10.1 on my notebook , but after it has been installed , it hangs when booting the system .
Hi, I have just tried to install Yosemite 10.10.1 on my notebook , but after it has been installed , it hangs when booting the system .

 

post-152071-0-16219500-1419358469_thumb.

post-152071-0-57635000-1419429634_thumb.

post-152071-0-60438300-1419429675_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Try using PCIRootUID=0 -x. Those commands will boot your mackintosh into safe mode and fix everything. After these commands it will work. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

one last thing i can add is try nv_disble=0 or 1 if not replace acpiplatform.kext with the 10.9.5 kext

Don't use nv_disble=0

He forgot "I", so the flag is nv_disable=0

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $71.65 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×