Yosemite.zone Hangs on Apple Logo Amd - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Zone Yosemite.zone Hangs on Apple Logo Amd Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
TheZeroageTM

Yosemite.zone Hangs on Apple Logo Amd

Question

My specs are:

AMD Fx 8320 

16Gb ram

Asus Motherboard 

2Tb Hdd

 

Im using one a usb to install yosemite 10.10 and when I boot into the installer, it just hangs on the apple logo with a loading bar (or some bar) under the logo, and it just hangs there and doesn't do anything else. If you need a picture I'll upload one but its not that much to show. When I boot I tried the commands /amdfx , -x (when I use -x and -v together my pc reboots), -v, /amd64 and /amd. Does anyone know how to fix this? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,624

    Latest File
    By ka209

    112    0

×