Boot Flags for Chameleon (Yosemite Zone) - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
TheZeroageTM

Boot Flags for Chameleon (Yosemite Zone)

Question

Before I cut to the chase here are my specs:

 

AMD FX 8320

GTX 750 

16GB Ram

1TB WD Blue

1TB WD Black

Asus M5 a97 LE 2.0

400W Thermal Take

 

My question is what boot flags should I use when I'm trying to boot my hackintosh for the first time through chameleon? If I do /amd it says it cant find /amd. The only things that kind of work are npci=0x3000, PCIRootUID=0 and GraphicsEnabler=No. If i use those it boots into some text and then it freezes at [iOBLUETOOTHHCICONTROLLER][sTART] -- completed. 

 

If I try booting in safe mode using -x by itself or with any other flags, it reboots my pc. Does someone know what I should do? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

16 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

I am trying to install any mac on my pc but I am out of luck Currently I am installing Yosemite in my pc:-

 

Intel E5200 @ 2.5 ghZ 

2 Gb ram ddr3 

Biostar G41D3C 

Intel Graphics Media Accelerator X4500.

 

Every time I am getting stuck somewhere

When I boot without flags it stucks at apple logo

-v 

Stuck at FakeSmcDevice successfully initialised 

-v -f cpus=1

com.apple.AppleFScompression TypedatalessloadSucceded

com.apple.AppleFSCompression TypezlibkmodstartSuccsessfully

tried other bootflug:

​-v  PCIRootUID=1 & 0

-v  -x pci=0x2000 & 0x3000

         GraphicsEnabler= YES & NO

 

all same attached result! ANY EXPER MIND got single clue???? any special BOOT FLUG!!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It looks like graphics problem. Because after bluetooth is pci configuration. I have same graphics card, and after instalation I was booting with - PCIRootUID=1 ahcidisk=1 debug=8 dart=0 npci=0x2000 and nv_disable=1.

 

So try it out. I think that nv_disable=1 can help you to solve this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You're welcome. Network is working for me without problems. So I don't know.
I will send you drivers for gtx in 3 hours, I'm not at home at the moment.

 

EDIT: ok. Install cuda driver first and then web driver.

 

CUDA driver:http://www.nvidia.com/object/macosx-cuda-6.5.32-driver.html

 

WEB driver: http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/80070/en-us

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ok I found out how to do it, I rebooted with the bootflag nvda_drv=1 but now im just experiencing a black screen when the hackintosh boots. I can see my mouse though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.87 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • hii i am using samsung laptop intel i3   M370   2.40 Ghz  nvidia geforce  M315  graphics when i boot from usb,  firstly show some code and after this show a dialog box . in this box , showing a phone and laptop, one by one. on the top of the screen, showing apple logo and "Language Chooser". i am not able go next step.   plz help me.
    • Hi guys, I installed the Hackintosh Sierra Zone image and most things work except my graphics. It detects as AMD R9 290X when I use FakeID 0x67B01002 on boot, however I only get 7MB of VRAM with no QE. My screen also tears as well. Hope someone can help me - Intel Core i5 2500K - AMD R9 290X 4GB - ASUS P8Z77-V LX
    • Hey guys, I'm looking into dual booting OSX Sierra or High Sierra on my ASUS Zenbook Pro UX501V. I use a lot of mac only software like sketch at uni and it would make my life a lot easier to just be able to boot into it instead of going to campus to use one of their Mac's. I'm currently running windows 10 and would prefer to not have to lose all my files or reinstall windows 10, however if this is unavoidable I would consider it. Specs are Processor    Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz, 2592 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)
      GPU    NVIDIA GeForce GTX 960m 4gb DDR5
      RAM    12GB DDR4
      BIOS Version/Date    American Megatrends Inc. N501VW.300, 9/05/2016
      BIOS Mode    UEFI Does anyone know of any guides? Or has done this before? Even a link to point me on my way. Looked into the clover bootloader and I'm under the impression that's the route I'll have to take. Thanks for any help you may have      
    • Hi everyone. Here are my specs MOBO :Gigabyte Z68 XP UD3 (1155) GPU : HD 6870 1gb CPU Intel i7 2600k (1155) 60gb SATA SSD   MOBO is using legacy Bios. This machine has served me well for years. I tripped a circuit breaker a few weeks ago and now it's stuck in a boot loop. I have setup a new bootable USB to reinstall but for some reason the boot loop is happening when I startup from this as well. I can manage to get to the desktop using the safe mode boot flag (-x) but after a few moments, the desktop freezes and the computer reboots. I used the 10.10.1 disc image to create the new USB stick I am not sure if this could be causing the boot problem in the USB. Should I have used the 10.10.0? At first I suspected a hardware issue but I left the computer on for two days at in the bios screen and it stayed on just fine. Hoping someone can give me a hand figuring out which boot flags can get me going again or how I can reinstall the OS. I really need to get past the freeze/reboot cycle I am in. I am almost ready to nuke this thing and install windows
    • i also have this problem if you will finde the solution please inform me right away and thank you
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,538

    Latest File
    By rembrandt63

    324    0

×