[Need help]Graphics problem (artifacts) on Nvidia 9500gt - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
sergeydmitr

[Need help]Graphics problem (artifacts) on Nvidia 9500gt

Question

Hello,

 

I installed Niresh 10.9 onto my desktop with

CPU - Amd Athlon II X2 270

GPU - Nvidia 9500GT

Motherboard - Asus M4A78

6 Gb Ram

and stuff

 

Most of the things work, but I got some artifacts in Launchpad: 

 

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%20%

 

 

Google Chrome:

 

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%20%

 

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%20%

 

Telegram:

 

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%20%

 

And Skype:

 

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%20%

 

I tried GraphicsEnabler=Yes/No but it didn't help.

 

How can I solve this problem? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Getting the same problem with my GTX 560 Ti. All kexts are installed (and I have also tried others to no avail).

Not hijacking the thread - just wanted to make people aware of the same issue on another card.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Getting the same problem with my GTX 560 Ti. All kexts are installed (and I have also tried others to no avail).

Not hijacking the thread - just wanted to make people aware of the same issue on another card.

I found that the problem frequently caused a mistake of the kernel. What proccesor do you have?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting December 2017

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $36.53 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×