Problem with Installation Haswell - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
Dawid Kozłowski

Problem with Installation Haswell

Recommended Posts

Hey Guys !

 

I have problem with my Hackintosh when i install the Hackintosh Zone 10.10.1 (Yosemite) always the whole screen on the computer seemed to suspended , mouse not working and nothing else work on. 

 

VuKWfwj.jpg

 

EhPNnaB.jpg

 

As I read the following flags /haswell or GraphicsEnabler =No I get the following error.
 
with -x GraphicsEnabler = No sometimes impossible to move on, but when you install the installer to crash please help.
 
My PC is :
 
CPU : Intel Core i5-4590 3.3 GHz
Motherboard: Gigabyte GA-Z79M-D3H
RAM : Kingstone HyperX Blu DDR3 8GB 1600MHz CL10
Graphics: Asus Radeon R9 270 OC DirectCU II 2GB DDR5
SSD : Kingstone SSDNow V300 120 gb
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try also GraphicEnabler=Yes and IGPEnabler=No

This will enable your graphic card, and disable your integrated one. Works for me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank's guys problem been in my BIOS becouse i don't know to must off my integrated graphics with procesor , when i turn off her and take a boot flags : /haswell GraphicsEnabler=No -v - worked for me. Instalation Success and my Smile :) Nice Yosemite on my Hackintosh :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $40.92 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
×