Os X Yosemite 10.10 on HP 250 g3 - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
DarioDiVito1

Os X Yosemite 10.10 on HP 250 g3

Question

Hi, I'm trying to install Yosemite on my pc but it stucks on the hackintosh zone logo. I tried to boot with /hp, /hp1, -x, cpus=1 but nothing changes. 

Here is my configuration: 

 

Hp 250 g3 laptop:

 

Intel pentium quadcore n3530

4 Gb ram

intel hd graphics

500 gb hd

 

I have to say that i don't have an option in the bios to set AHCI and HPET...

 Please help  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hey,

 

The HP 250 G3 laptop is set to AHCI by default. Changing that is a pain in the behind, so it is OK. 

 

Try booting from a USB 2.0 port if you haven't tried that yet. Also, the CPU is a Pentium but it might be a newer version which is not supporter by Apple. Have you tried booting without /hp?

 

My suggestion would be : Plug into USB 2.0 port and boot from USB with just the -v flag. Then post a screenshot or photo of the screen here so that we can help you more.

 

Also, it might be better if you used a clover bootloader. Read more here : http://www.reddit.com/r/hackintosh/comments/2rgl48/psa_g3258_and_other_haswell_pentiumceleron_parts/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $80.78 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×