Stuck in lock screen after installing Yosemite - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Stuck in lock screen after installing Yosemite Jump to content

Recommended Posts

Hi,

I installed Yosemite Zone with an usb created by Transmac. The formating and installation went smoothly without signs of errors. After rebooting and selecting the new HDD installation, the Apple loading screen is replaced by a block icon and stays there forever.

 

pfRONHR.jpg

 

MvxDJ2u.jpg

 

This is right before the first time setup appears.

I tried with VGA and HDMI displays, and also booting with verbote and safe mode, the result is the same.

 

Your thoughts?

System:

CPU: Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor
Motherboard: Gigabyte GA-H81M-H Micro ATX LGA1150 Motherboard
Memory: G.Skill Ripjaws X Series 8GB (1 x 8GB) DDR3-1333 Memory
Hard Drive: Western Digital WD Black WD1001FALS 1TB 7200 RPM

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

boot into single mode and delete or backup all vga kext (Geforce* AMD* NVDA* intel*)

backup : grafix backup all

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi sis735, this is how single verbose mode looks like:

 

GLRSHoy.jpg

 

Also I have no idea how to backup or delete vga kext.

 

Is this a command?

backup : grafix backup all

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hello everyone,  I'm trying to install High Sierra (with AMD support) on my AMD 4500m Lenovo G505s laptop. When booting from Clover in EFI with i get some really fast screen log then the pc reboots. Now, i know there isn't a way you could help me without some info/logs, unless i'm missing a major malfunction known on these kind of laptops, so, do you know a way i could prevent it from rebooting in order to at least understand what is causing this problem? Do you think even trying to put OSX on this laptop is worth it? Thank you.
    • Hello, i am trying to install High Sierra on my ASUS X75VB but i am getting multiple errors with the ACPI.
      I believe it is CPU related?

      Mainboard: HM76 (X75VB SOCKET 0)
      CPU: Intel Core i5 3320m (Not the original CPU of this laptop!)
      GPU: Intel HD Graphics 4000 & NVIDIA 2GB Geforce 740M
      RAM: DDR3 8GB
      Storage: 120GB SSD (SATA-2)

      I have used the DSDT.aml & SSDT.aml from the following resource:
       https://github.com/xxx10101xxx/ThinkPad-X230-macOS/tree/master/i5-3320M

      My config.plst can be found here:
      https://drive.google.com/open?id=1lK7ixY8fAvtIJv8gY6Gf-RQvKJBVcFLm

      Thanks in advance!
    • im already download 10.12 and 10.13 . when im trying install 10.12 . all works fine , like resolution already 1920x1080 , sound , network all fine .. but when im trying install 10.13. resolution wont 1080 , already install nvidia web drivers , but hopeless..

      using Nvidia GT630 , btw .
    • I have Yosemite Zone working on Virtualbox fine.  After downloading High Sierra Zone there is only a dmg and no ISO.  I tried converting the dmg with hdiutil but it goes to 8GB and I get "no bootable media" in Virtualbox.  Has anyone been able to do this yet? 
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    116    0

×