Audio Distortion Related to CPU? - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
hack13

Audio Distortion Related to CPU?

Recommended Posts

Alright I have the following specs:

 

Motherboard: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4716#sp

CPU: A6 6400k

Graphics: ATI Radeon 6770

 

So my issue has been distorted sound, like it plays but its distorted enough to not want to let you listen too it. While this processor has 2 CPUs I been trying everything to fix the Audio even adapters that always work on mac and no luck. Well today I just felt like "maybe its my processor..." and so I booted with "CPUS=1" and OMG sound worked perfect except for a few application notifications causing sound to pause but omg it worked...

 

So I am wondering, is it that my A6 is just like the bar min of the A series to get sound working? If so I can spend a bit of money and upgrade to a higher A series like an A8 or a lower end A10... 

 

Oh and just to point out, EVERYTHING works FLAWLESSLY but my Audio distortion... I am not running in CPUS 1 because I am not sure if it hurts my process or not. But please advise! 

 

Thanks in advance, you all rock!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $40.92 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
×