picture edit problem? - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Stathis Zap

picture edit problem?

Question

hello. My system is

cpu:i5 4440

graphics: gigabyte gtx 660

motherboard Gigabyte H81M-DS2

Running 10.10.1 with chimera boot loader.

 

My problem is when i edit a picture and close the window the picture becomes corrupted, either the whole picture or a part of it where the editing took place.For example on my screenshots i added a red arrow and a rectangular shape, yet it shows a "grey-blank" spot at the place where the arrow or the shape should be, or whole picture becomes blank. Sometimes though it works perfectly don't know why. Any ideas please?

 

https://www.dropbox.com/s/xnws9wzz7sdnoet/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%202015-01-20%2C%207.07.10%20%CF%80.%CE%BC..png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/2vkq28er5u73y8n/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%202015-01-21%2C%2012.08.18%20%CE%BC.%CE%BC..png?dl=0

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $49.70 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi, Succesfully installed High Sierra. First time login with succes. After a restart the same login credentials were not accepted, so login failed. Login credentials were not changed! How to proceed? Thnx! H.    
    • Ok i tried right now. It started the installer. I did tools>disks and i tried to format one of my hdds in macos format and it gave me error. Then the hdd vanished. I went on win10 to format the hdd and have it back. When i went back to the bootable usb it gave me error. Here's everything https://drive.google.com/folderview?id=1JYkmjHA4AOaCnBa_aqkXZTyste9MVd2S   Edit: ok i tried to boot first the other partition of the usb (the not EFI one) and it got stuck like it did before. Now i booted the efi one and it's booting fine like before. I'm gonna check if i can initiate the hdd. Allright it booted and started some kind of configuration. I waited for it to end and I did a reboot. The problem is that the resolution is too low and i can't see properly Clover's window. What can I do?
    • @Niresh    it says  uhci controller  ehci controller setting legacy usb off on controller legacy USB off done   my motherboard is gigabyte EP43-UD3L can you help to set up bios as it is different from the pics posted    i am using the chameleon bootloader enoch r2839 could this be a problem?
    • I changed the config.plist but still I don't reach the installation menu. It freezes at Apple screen at 60% of progress. In chameleon way (the cmd like) it still says "host-level exception" trying to change values but don't go furthermore. What I can do?  
    •  there was a solution back in the day with mavericks. Well... unlucky. i'll fix the rest (Wifi, Sound and webcam(?) ) then update the main thread for others ^^' Thanks.
  • Download Statistics

    • Files
      845
    • Comments
      2,131
    • Reviews
      2,556

    Latest File
    By 8osm3rka

    21    0

×