Installation and boot problem - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Installation and boot problem Jump to content
verbatim7

Installation and boot problem

Recommended Posts

Hello,

 

I have been trying to install Yosemite on my HP Probook 6570b for about 2 days with no success.

 

I followed tutorials from this page but I have failed to run the installer on my laptop.

The USB works because I successfuly installed on my PC on the laptop HDD and it boots on the PC.

 

This is what I've tried:

  • Installing both Yosemite Zone versions on the HP. On the Clover installation I get to the UEFI UI, but after choosing to install it shows a black screen which stops at "Root device uuid is "numbers/letters" (thats with -v and -x flags).
  • Using the PC HDD with successful installation of Yosemite, but it says "No bootable image found, notebook will be shutdown".
  • Following other tutorials for BIOS settings, updating the BIOS, reseting it by Default settings option and removing the CMOS battery
  • Using all kinds of flags/custom kernels with the same result

I am hoping there is something obvious I am missing and some of you will be able to help me.

 

Thank you!

 

EDIT: I have managed to install Mavericks on the same machine, but I still can't boot the Yosemite USB. I tried both UEFI and legacy versions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,624

    Latest File
    By ka209

    112    0

×