Dell Inspiron 5421- Maverick 10.9.0 - Graphics Intel HD 4000 Dell Inspiron 5421- Maverick 10.9.0 - Graphics Intel HD 4000 - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Jump to content
maktweet

Dell Inspiron 5421- Maverick 10.9.0 - Graphics Intel HD 4000

Recommended Posts

Hi,

I am new here. I have installed Niresh Maverick 10.9.0 . It is working great. Even Graphics Card found Intel HD 4000 and GT 730 M. But problem is it is showing 64 MB shared. I can not play some vidoes on VLC. Graphics is not enabled in full Graphics power. All the time flicks specially when I open Safari or move any window :( :( and also any video doesn't work.

Need to increase VRAM .

 

Bootloader: Chimera (latest)

 

Could any one please tell me how can i fix it. As i am new on this. Please make it clear so that i can understand easily.

PC Configuration :

Core i7 2.1

Ram : 8 GB

Hard Disk :1 TB

Sound Card: high defination

Graphics :Intel HD 4000  and GT 730 M

Please check screen Shot

 

post-6756-0-87869200-1388843088_thumb.pn

post-6756-0-73234600-1388843802_thumb.pn

Share this post


Link to post
Share on other sites

choose clover or chameleon instead of chimera

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installed Clover. But could not boot with it. It shows boot error.  Is there any other way so that i can simply increase my vram ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried with Chameleon wizard but i got this "Display 64 MB of Shared System Memory" which used to show me "Intel HD Graphics 4000 Mobile 64 MB of Shared System Memory"

I tried with igplatform putting all 0X006601(x= 0-9 & A )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting April 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.08 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Install is hanging at 11 minutes  Localhost osinstaller 403 can not connect to /var/run/systemkeychaincheck.socket no such file or directory 
    • So far installer is working with amd phenom ii x4 965 black edition and gtx 750ti. Installing on a Kingston 240 GB ssd. Mobo is  m4a88t -v evo/usb3 from asus. Used boot flags /amd64 nv_disable=1 dart=0 -x -v
    • I managed to install the niresh mav distro and then did the combo update without reinstalling the hackintosh stuff after the update, this ofc resulted in my pc not booting. Ive tried to use the installer to do a time machine backup of my system pre combo update to no avail, and now I cant even get the installer to boot again. any and all help is greatly appreciated. I'm using a asus m4a88t -v evo/usb3 mobo and amd phenom ii x4 965 Deneb edition. I previously booted the installer using -amd64 nv_disable=1 dart=0 and I think -x -v but I cant remember. I think my bios needs to be updated but I cant even find the board on the asus site so any help with that would also be appreciated. if anyone is familiar with the hp flyer red laptop my wife would like me to hackintosh that as well. I have a working windows 10 install and working Ubuntu install, sandisk cruzer 32gb flashdrive and a couple blank cds at my disposal. 
    • hello i have installed sierra on dell optiplex 780 sff everything works perfectly except that i have installed a wifi dongle BL-WN151 in usb but my hack does not recognize it. thank you for helping me if you can. OS X sierra .....
    • Have you got any mac os working on that dell? I own the same one an want to get osx on it too.
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,143
    • Reviews
      2,612

    Latest File
    By ka209

    31    0

×