im sucess install 10.9.1 amd - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Jonny Deep

im sucess install 10.9.1 amd

Question

i guy, i'm install ok mavericks in my pc=

 

Asrock 990fx extreme4

AMD 8350FX

8GB Corsair xmp-1866

ssd-250 samsung (Win7)

hdd-750 westerdigital (file+Game)

hdd-250 seagate (mac osx 10.9.1)

Radeon 5850 vapor-x 1024gb

 

setting bios = default (on quick boot off)

 

using usb16gb

 

Step-by-step =

 

boot= amdfx -x -v

install wizard next

at hd select and customaizer =

1-boot=default

2-graphics =nothing or default

3-Audio-lan-voodoo

setting many preference (time-mouse_speed-and more at you whish)

next reboot your system full-working

 

only my dvd-rom (is old ide-flat ata (no sata)) not recognaise.

 

p.s. (in procedure installetion take-off ssd-(win) and hdd- (file-game)

only finished take-on hard.disk and in msc-osx use

chamaleon-wizard setting hdd boot sequence.

 

bios booting hdd-mac whaiting 15min amd possible chose system

mac or win.

 

by. see next time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

ha forghet in system ok i'm update osx 10.9.1

donwload standalone packeged and install

 

finisch check Audio-lan its ok, otherware reintall kext.

 

reboot and system very good and stable.

 

update other app and install new app its working good.

 

next time use for testing hard.

 

bye bye.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks for posting this. I'm about to do this on an AMD fx-6350 with an asRock 970 EXTREME3 ATX AM3/AM3+. 

 

Would you think that boot flag would be the same?

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Anyone with this type of build using a Nvidia GPU? I am and I get garbled graphics when using Safari. Strangely, when using Google Chrome I don't get the same garbled graphics.

 

What's the best AMD Kernel to use with this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks for posting this. I'm about to do this on an AMD fx-6350 with an asRock 970 EXTREME3 ATX AM3/AM3+. 

 

Would you think that boot flag would be the same?

 

Thank you

 

I think same system, check as rock MB extreme3 and 4 specific difference (pan, Audio, usb3, etc. )

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Anyone with this type of build using a Nvidia GPU? I am and I get garbled graphics when using Safari. Strangely, when using Google Chrome I don't get the same garbled graphics.

 

What's the best AMD Kernel to use with this?

 

Used default AMD Kernel ( see my post the line in the first boot for install)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

this step for you comment in your post is guide for instal on amd fx 4100 , this bootflags its ok for mi processor amd fx , i can´t install and reset every time , try it with your command you specified aver if I can install

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have the same amd processor and videocard. I've installed Yosemite Zone but hardware acceleration doesn't work. Anyone knows what is the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $80.78 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi, everyone, thanks for your time.
      I'm trying to fresh install macOS 10.13.1 (Build 17B48). I'm trying to do this by free myself from multibeast and by put kexts in EFI/CLOVER/kexts/10.3 and set a good config.plist.

      I have this famous issue in verbose mode and can't boot.
      IOConsoleUsers: time(0) 0->0, lin 0, llk 1,
      IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0
        It's looks like your own issue.

      Every time, i can boot the first time. I start my post-install by install the web drivers automatically served by Nvidia. And never be able to boot again…
      I didn't found any plist option that permit to boot over this issue…
      help… !

      My list of kexts and my config.plist is joined.
      Thanks for your time…


      Here are my list of used kexts kexts/10.13 folder : NvidiaGraphicsFixup.kext    v 1.1.3 AppleALC.kext
      AtherosE2200Ethernet.kext    v 1.2.0
      FakePCIID_XHCIMux.kext        v 2.2.1
      FakePCIID.kext            v 1.3.9
      FakeSMC_ACPISensors.kext    v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC_CPUSensors.kext        v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC_GPUSensors.kext        v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC_LPCSensors.kext        v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC.kext            v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      HDMIAudio.kext            v 1.0
      IntelMausiEthernet.kext        v 2.3.0
      Lilu.kext            v 1.2.0
      Shiki.kext            v 2.0.5
      USBInjectAll.kext        0.6.2 Driver64UEFI folder apfs.efi
      AppleImageCodec-64.efi
      AppleKeyAggregator-64.efi
      AppleUITheme-64.efi
      DataHubDxe-64.efi
      EmuVariableUefi-64.efi
      FirmwareVolume-64.efi
      FSInject-64.efi
      HFSPlus.efi
      NTFS.efi
      OsxAptioFix2Drv-64.efi
      OsxFatBinaryDrv-64.efi
      SMCHelper-64.efi
      VBoxHfs-64.efi

      Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 | i7-6700(not K) | GTX980ti - OS on SSD.
    • Hi everyone, i got acer Aspire Icore 3 Laptop, and i've trie many installs, however, none of those worked on this laptop, even typing -x -v, never get the install menu, some of the run until the screen flash and reboot's again and again,, Anyone can give me a tip, i would try Yosemite, cause i got MacBook 5.1 can't upgrade to sierra/High Sierra ( well i can with a patch, but can't get the sierra installer ) i've put all the laptop specs on the screenshot.  i think all is components are compatible with mac,, above. Thanks in advance.file:///Users/Memphis/Downloads/Acer specs.png  
    • i am trying to install yosemite on a asus m2n sli deluxe chipset NVIDIA amd Athlon 64 X2 5600+ ATI Radeon HD 4800   and still i am stuck at pci configuration begin or console error. i tried several kernels and graphic cards with no results   i found some kext (no pci ea) now i come to the screen with language. and then it freezes   I’ve tried several thing but i am stuck is there anyone that can help
    • I've created install media with MacPawn as well as with Unibeast from High Sierra AppStore DMG ; The USB disk creation went smoothly, but when I try to boot from these disks all I get is a blinking cursor on top left of the screen, nothing else ... My Mac / Hackintosh : Asus P5Q Intel Core 2 Quad CPU Q8300 @ 2.50 GHz 8,00 GB RAM AMD Radeon HD 6450 Legacy IDE / ATA : 200 GB SATA : 320GB SSD : Kingston 120GB
    • Please install Niresh Yosemite now, at the first boot after installation i have full resolution with the intel hd 3000. after repairing permissions etc etc, i do not have any more acceleration at the new reboot. Sometimes by booting pennete I have acceleration graphic, starting from hard disk n. Ah, I got the Chameleon bootloader
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,539

    Latest File
    By rembrandt63

    418    0

×