Mavericks stuck at blank grey screen or apple logo screen - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
PizzaParlor404

Mavericks stuck at blank grey screen or apple logo screen

Question

Hello, everyone. I recently built a new computer, and I'm trying to install Mavericks on it for the first time :) The [important] specs are as follows;

 

CPU:AMD FX-6350 6 Core

GPU:EVGA GeForce GTX 650 Ti BOOST SC

Motherboard: Biostar TA970

RAM: 14 GB

 

The installation was a hassle, but I finally got it installed :D Whenever I attempt booting, I either get a blank grey screen or the default Apple booting screen, but nothing happens... I've tried numerous times, with the same results, and use different boot args each time with little difference. Any help would be AMAZING so thanks in advance for answering, or sharing a similar issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Same problem..... It has literally driving me nuts if you can figure it out PM me or post the solution here. I've tried all kinds of AMD boot flags no avail.
 
Mainboard : MSI A55M-P33 (MS-7786)
Chipset : Family 12h/14h Link Control
Processor : AMD A6 3670 @ 1900   MHz
Physical Memory : 8192  MB DDR3-SDRAM
Video Card : AMD Radeon HD 6670
Hard Disk : OCZ-AGILITY3 ATA Device (60GB)
Hard Disk : Seagate ST1000LM010-9YH146 ATA Device (1000GB)
Hard Disk : TOSHIBA DT01ACA100 ATA Device (1000GB)
DVD-Rom Drive : ATAPI iHAS324   Y
Monitor Type : Samsung SAMSUNG - 7 inches
Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter
Operating System : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit)
DirectX : Version 11.00
Windows Performance Index : 6.8 on 7.9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $54.09 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • hii i am using samsung laptop intel i3   M370   2.40 Ghz  nvidia geforce  M315  graphics when i boot from usb,  firstly show some code and after this show a dialog box . in this box , showing a phone and laptop, one by one. on the top of the screen, showing apple logo and "Language Chooser". i am not able go next step.   plz help me.
    • Hi guys, I installed the Hackintosh Sierra Zone image and most things work except my graphics. It detects as AMD R9 290X when I use FakeID 0x67B01002 on boot, however I only get 7MB of VRAM with no QE. My screen also tears as well. Hope someone can help me - Intel Core i5 2500K - AMD R9 290X 4GB - ASUS P8Z77-V LX
    • Hey guys, I'm looking into dual booting OSX Sierra or High Sierra on my ASUS Zenbook Pro UX501V. I use a lot of mac only software like sketch at uni and it would make my life a lot easier to just be able to boot into it instead of going to campus to use one of their Mac's. I'm currently running windows 10 and would prefer to not have to lose all my files or reinstall windows 10, however if this is unavoidable I would consider it. Specs are Processor    Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz, 2592 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)
      GPU    NVIDIA GeForce GTX 960m 4gb DDR5
      RAM    12GB DDR4
      BIOS Version/Date    American Megatrends Inc. N501VW.300, 9/05/2016
      BIOS Mode    UEFI Does anyone know of any guides? Or has done this before? Even a link to point me on my way. Looked into the clover bootloader and I'm under the impression that's the route I'll have to take. Thanks for any help you may have      
    • Hi everyone. Here are my specs MOBO :Gigabyte Z68 XP UD3 (1155) GPU : HD 6870 1gb CPU Intel i7 2600k (1155) 60gb SATA SSD   MOBO is using legacy Bios. This machine has served me well for years. I tripped a circuit breaker a few weeks ago and now it's stuck in a boot loop. I have setup a new bootable USB to reinstall but for some reason the boot loop is happening when I startup from this as well. I can manage to get to the desktop using the safe mode boot flag (-x) but after a few moments, the desktop freezes and the computer reboots. I used the 10.10.1 disc image to create the new USB stick I am not sure if this could be causing the boot problem in the USB. Should I have used the 10.10.0? At first I suspected a hardware issue but I left the computer on for two days at in the bios screen and it stayed on just fine. Hoping someone can give me a hand figuring out which boot flags can get me going again or how I can reinstall the OS. I really need to get past the freeze/reboot cycle I am in. I am almost ready to nuke this thing and install windows
    • i also have this problem if you will finde the solution please inform me right away and thank you
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,538

    Latest File
    By rembrandt63

    321    0

×