Clover spinning beach ball at login - OS X Yosemite Zone Hackintosh 10.10 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
angeluszero

Clover spinning beach ball at login

Question

angeluszero    0

After days of trying i've finally got clover to boot with my setup. I need to use nv_disable=1 otherwise i get a blackscreen(no display)

 

now with nv_disbale=1 it booted but got stuck at the spinning beach ball.

 

 

 

I have an HP Z420 E5-1620 v1 sandy bridge on an HP/Intel board set to UEFI 

 

Graphics is a Quadro K4000

 

 

everything boots and works fine with chameleon. The Quadro K4000 works 100% with the web drivers an i am running 10.10.2

 

 

need some help please!

 

Edit: i read the whole boot with nv_disable=1, install web drivers, reboot and set to nvda_drv=1 but my web drivers are installed and it is already set as the default in os x so what else can i try?

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

By Simone Rucci

 

You have to replace kernel, system kext, appleacpi kext and iopcifamily kext and install AMD webkit.

I followed this step:
I went on insanelymac.com
Downloaded kernel BSA_yos_r6b with system kext, 3 post after (Carlo_67 post) kext to replace....
Then logged in in windows (use macdrive to see, manage and move files in HFS partition) replace all kext and kernel.
Reboot and start a new installation, once in installation menu open terminal and type:
Diskutil repairpermissions "name of partition where you installed osx without quotes"
It will rebuild all permissions, it takes 5/10 minutes... Once finished type reboot..
boot in safe mode and install amd webkit.

Boot your osx with -v -f..... Then cross your fingers (i'll also cross mine)...

if it works fine then just add -f (ignore kernel cache)

It worked for me and for many others....

My specs:

Amd fx 8350

Asrock 990 extreme 4

16 gb ram corsair vengeance @ 1600

gtx 660 ti (also tryed with ati sapphire hd7xxx series both works)

 

I can play World of Warcraft with low graphics.... actually really works

 

Edit: also bsa_yos_r7d worked for me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi guys, managed to make a hackintosh and everything is going great (Wifi, cpu ECT)   But it's pretty damn slow, i tried one of my favorite lightweight games to test (The Ultimate Doom) and it could barely run THAT! This is my first time and i have no idea how to get my 8570 to work.. Probably should have read a bit, eh? Lol.   And no I don't plan on using my hackintosh for gaming, but god so slow..   Thanks, help would be very appreciated. Edit: It's the dedicated version btw, and in about my mac I see "Graphics Display 3 MB" maybe the issue?  
    • Trying to boot to the installer but I get instant reboot after the following: I am using the following flag (I tried a variation - I need USBBusFix=Yes otherwise it fails even earlier): All my USB devices turn off just before it reboots, so I'm guessing it loses connection to the USB install media - but I can't work out why it's disabling all the USB's. My motherboard is an AsRock Killer Fatal1ty 990FX.
    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×