Dell Latitude E7440 i7-4600U Intel HD 4400 - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Dell Latitude E7440 i7-4600U Intel HD 4400 Jump to content
tommyatkadx

Dell Latitude E7440 i7-4600U Intel HD 4400

Recommended Posts

Hi,

 

I successfuly installed Yosemite Zone on an XPS 13 laptop, and now tryng to install it on a E7440.

 

I disabled almost every features existing from my Bios, disk to AHCI, Legacy Boot (to disable UEFI).

 

After booting on the key, I tried a lot of param combinaison, but the loader always "Reboot" when trying to load the menu...

 

Help would be very appreciate. People pointed to Clover instead, but seems to need a PhD to use it.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

The same issue also happens to me then i check Dell Latitude E7440 Manual in which there is a diagnosing and troubleshooting method to fix this issue. After performing that one i successfully install Yosemite Zone on my device. Thus you may also check it for help. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    120    0

×