Missing BootMGR when installing dual boot Yosemite Zone and Windows 7 - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
JP Brown

Missing BootMGR when installing dual boot Yosemite Zone and Windows 7

Recommended Posts

Good morning. 

 

This is my first post here and I have throughly enjoyed my experience with my first Hackintosh.   Niresh much love to you.  Excellent work my friend.  I will be sending some cash your way soon.  

 

I am having some small issues with my new install. 

 

1. I have Win7 Pro installed on an SSD as my main OS.   However, after installing Yosemite on a separate HDD, I am receiving a "BootMGR missing" error when I select my Win7Pro HDD to boot.  I have already tried to repair the master boot record with the Windows install disc without any joy. 

 

2.  the AppStore will not let me login with my apple ID.   I receive an error message saying that "This computer or device cannot be verified.  Please contact support".   Did I miss a step here or is there a fix for this issue?  

 

3.  Is there a known kext for a nVidia 570GTX?  I have experienced some sporadic graphic issues.  I have graphics enabler enabled with 1080p display enabled.  

 

System Specs: 

 

AMD FX 8120

Asus Crosshair V Formula

16 GBs RAM

nVidia 570gtx

Windows 7 Pro

OSX Yosemite 10.10

 

Any help or advice would be much appreciated! 

Thank you in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • ya no documentation ..and iam so confused to ..can some one make tutorial
    • Desktop Specs 
      Mob-: MSI X99a Godlike Gaming (MS-7883) (supports Legacy+UEFI)
      CPU- Intel 5820k (Haswell E)
      Graphics- MSI 980ti
      Ram- Avexir ddr4 8x4gb also, i have attempted using: OsxAptioFix2Drv-free2000.efi At the moment i typically get stalled with: Only single RAM bank (128 bytes) and some times I am getting: Couldn't allocate runtime area.
      Any advice would be greatly appreciated as im scratching my head wondering what the problem is - currently going to reformat the usb and start a new.
    • getting error (iobluetoothhcicontroller) (searchfortransporteventtimeouthandler) (missing bluetooth controler) apple loading bar stuck in middle if i boot normally. So i tried these  boot flags npci=0x2000 -v npci=0x3000 -v  -x-v PCIRootUID=1 -v PCIRootUID=0 -v still same error ?? Stuck in loading bar any solution?? thanks Acer Aspire 5733 (pew71) 

      Core i5 m560 @ 2.67 Ghz
      Intel HD Graphics
      Atheros AR5B125 Wifi
      Broadcom Net Link
      Realtek HD Audio
    •   I have a notebook with an integrated inter 510 graphic card and an nvidia geforce 920MX graphic. The problem is that the intel only takes me 3 Mb and the nvidia directly does not let me. I do not know if there is kext for both or how to fix it. Thanks in advance
    • Hi Guys, I’m stuck with 3mb VRAM, and can’t get my screen resolution! I’ve tried to reinstall 18 times with different configurations but I can’t seem to get it right! PLEEEEASE HELP I really don’t know what to do now. I've tried Enoch but still no success!   MY COMPUTER SPEC: System Model: HP EliteBook 8570p Processor: i7-3520M CPU @ 2.90GHz, 2901 Mhz, 2 Cores GPU:  AMD Radeon HD 7570M RAM: 12GB  

  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,135
    • Reviews
      2,568

    Latest File
    By Vale1831

    1    0

×