Boot0 error after installing Yosemite 10.10.1 in haswell processor Intel i3 laptop. - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Boot0 error after installing Yosemite 10.10.1 in haswell processor Intel i3 laptop. Jump to content
smtkrghsl11

Boot0 error after installing Yosemite 10.10.1 in haswell processor Intel i3 laptop.

Recommended Posts

I have Intel i3-4030U CPU (4th Generation) haswell laptop with Graphics 4440. I successfully installed Yosemite 10.10.1 (Distro) in the hard drive partition using bootflag  /haswell –no-zp -x from yosemite Zone.dmg USB. But after completing the installation when I rebooted , it gave "boot0ss: error".  Without USB, I cannot boot. I can boot into the hard disk partition with the USB.

 

If my installation partition is “Yosemite”, should I type the following

 in terminal before rebooting.

 

cp  –f  /Volumes/“Image Volume”/haswell  /Volumes/ “Yosemite”/System/Library/Kernels/kernel

 

rm  –rf  /Volumes/ “Yosemite”/System/Library/Catches

 

kextcache –u  /Volumes/ “Yosemite”

 

Then reboot.

 

Please suggest ways to avoid boot0 error in haswell processor after installation.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,626

    Latest File
    By ka209

    115    0

×