750ti not work with 10.10 - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone 750ti not work with 10.10 Jump to content
ali reza_18271

750ti not work with 10.10

Recommended Posts

Hi all

 i try for clean install 10.10 on pc with:

 

MB asus h87 plus

cpu 4460 core i5

vga asus 750ti 

 

evrything  is ok but my graphic card do not work and my screen resolution only 1024*728.

 

 

i try install a lot of web driver with diffrent ver . but i can not install it?

plz help .what i can do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi ali,

         if your not able to boot or install Yosemite

         Set boot flags to -v -x nv_disable =1 GraphicsEnabler=No using Chimera boot

         

         if you installed OS successfully, then download and install the web drivers, after installing the drivers it will ask you to reboot, once after rebooting nvidia icon will appear near time(Top Right corner )  click on it and change it to nvidia web driver and reboot.

         

Nvidia web drivers Mac OS X Yosemite

              10.10 : http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/79077/en-us

             10.10.1 : http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/80070/en-us

             10.10.2 : http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/81365/en-us

 

please feel free to contact me back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks  bitninja.io

installed OS successfully when i used your link  web driver this error show for me:

this computer not compatible with this driver.

 

i try install  NVDA4ALL Yosemite 10.10.0 - 343.01.01.f01.pkg and when complate reboot system .

when startup screen black apear and dont show dsktop while system working yet.

 

 

i flag -x nv_diable=1 and pc working but nvidia managment dont work.

 

when i install os i choose clover uefi  graphicenabler=yes and remove nvidia kexts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $148.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Dear Guys,
      Im trying to install mac os x sierra in my dell laptop and ihave followed all the details and reached the installation part. But im getting error saying "An error occurred installing macOS.To use apple diagnostics to check your mac hardware"
      Guys please please help me with it.ithink im almost 90% close to installing mac os. my lap config as follows.the person who help me resolve will be my hero  Motherboard: INTEL i3 370M 2.40GHZ,0KRP5X CPU: DELL N4030 MODEL. Graphics: ATI Mobility Radeopn HD 5430 Motherboard:  
    • i did one but no hdmi or display port sound even if they are detected processor neither no wifi   and install a multiboot ? i triyed clover but didnt work    
    • Hey can some one help me with a problem https://ibb.co/jv8TRT this is my problem I hope you can help me guys
    • Hi
      I followed Nirav's High Sierra installation guide.
      My problem is that I am getting the below error at the install boot screen (osxAptioFix2Drv:Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi
      Using reloc block: no hibernate wake: no)


      what I should to do?

      my specs:
      Asus Rampage VI Extreme 
      intel Core i7 7800x
      Samsung 960 EVO SSD 250 
      Gigabyte GEFORCE GTX 1080 TI Gaming OC
      GSkill TridentZ DDR4 8x2 GB
    • please i have dell latitude E5420 and my screen always divides into for during and after installing sierra or high sierra. please i really need help.
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    121    0

×