AMD-Can't Proceed [PCI configuration begin] on installation - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone AMD-Can't Proceed [PCI configuration begin] on installation Jump to content
htshah

AMD-Can't Proceed [PCI configuration begin] on installation

Recommended Posts

I am Stucked at [PCI configuration begin] on installation..Tried all possible bootflags with no luck.Also used different kernels...

 

System Specifications:

  Processor : AMD Phenom II X2 550 3.10Ghz

  Mobo       : Gigabyte GA-880GM-USB3

  Ram         : 4GB

post-8329-0-58988000-1424283706_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try amd64 -v npci=0x2000 (if radeon do GraphicsEnabler=No)

Then you might get kernel errors after which is okay, i will help you out from there

 

Tried your suggestion but stucked at same place.... :headbang: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi , try this flag and share the results: pci=off

using the above flag gets me further but stucks at "console 1024 x 768 @ 0xd0000000"

 

Boot flag : /amd64 -v -x npci=0x2000/0x3000 PCIRootUID=1 pci=off

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×