[SOLVED] Yosemite App Store Login: STATUS_CODE_ERROR - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
felipebhz

[SOLVED] Yosemite App Store Login: STATUS_CODE_ERROR

Question

Hi guys,

 

Yosemite is working PRETTY WELL on my PC. I'm using Hackintosh to write this post.

 

Graphics are fine, sound, ethernet, everything. Even my mic is working on Yosemite 10.10.1

 

The only problem I have is when I try to login on App Store, it says: STATUS_CODE_ERROR - As you can see on the print screen shared on the link below.

 

http://cl.ly/image/071W2E1Z1f2i?_ga=1.20414392.1032206338.1426084961

 

I've already checked the ethernet interfaces like I have read on other posts, but this is not the cause.

 

I've been using App Store on Niresh's 10.8.5 and 10.9 without problems, but on 10.10 I'm not so lucky.

 

Thank you all

 

I really need to login on App Store.

 

@FelipeBHZ

 

 

____________________________________________________________

[SOLVED]

 

This login problem was Apple's servers fault. App Store was "unavailable" today. So you can close this topic. :D

 

Thanks

Edited by felipebhz
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $71.65 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×