GTX 650 Ti Boost - NOT WORKING - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
johnybravo

GTX 650 Ti Boost - NOT WORKING

Recommended Posts

Hi,

my problem is that when the system is booting (apple and axe logo), somewhere in a half, the signal from display is lost. I followed this guide of yours

Hackintosh Grey Black White Screen Fix

, but the problem is when i type and execute these commands, it says (No such directory). When I CDed to Backup folder to check, no Graphic kexts where there. Next I wanted to modify org.chameleon.boot.plist edit (pico) and it said NO WRITE ACCES (not exactly, but with the same meaning).So i guess I couldnt get write acces. 

 

Installation was done without any boot-flags.

 

 

 

I googled this issue without succes, do you have any suggestions? Normal boot

 

Specs:

 

ASRock Z77 Pro 3

Intel i5-3570k 3.4 GHz

Evgea GTX 650Ti Boost 2GB

TL-WN881ND (wireless)

 

I will gladly provide additional info or photos.

 

EDIT: -x boot-flag worked and Im on „select your country“screen. Will update soon.

 

No sound,wifi, graphic driver - tried All sound, wifi soulution and macpoison .... now Im stuck booting

 

EDIT2: OK som no WIFI, GF CARD Vram 0mb, no USB 3 ports working- any ideas? Normal boot

 

EDIT3: WIFI WORKING

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello 

 

Try some tips from this guide

http://www.tonymacx86.com/graphics/149962-hector-h97n-wifi-i5-4690-16gb-ram-new-gigabyte-750-ti-2gb-graphics-card.html

 

Make sure you change your System Definition to Mac Pro 3,1 

Also edit your org.chameleon.boot.plist

Add "nvda_drv=1" to the Kernel Flags in /Extra/org.chameleon.Boot.plist

The download the Nvidia Driver from there website. 

 

NVIDIA Web Driver
http://www.nvidia.com/download/drive...px/79077/en-us 

How to Install the Web Drivers: 
In order to flag the alternate drivers on a CustoMac using Chameleon/Chimera, you must install the package and also add the flag manually to the chameleon.org.Boot.plist. If you use Clover, you can toggle back and forth using the standard menubar or system preference pane. 

1. Open Finder
2. Navigate to /Extra/org.chameleon.Boot.plist
3. Open in TextEdit
4. Add nvda_drv=1 to Kernel Flags as shown:

Example Usage:
 

Code:
<key>Kernel Flags</key>
<string>nvda_drv=1</string>

5. Save and reboot

 

 

Hope this helps

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.51 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi, I have a HP G61-415ES with this configuration:
      Intel Pentium T4300 Dual Core 4GB RAM NVIDIA GeForce G 103M My Wifi card is AR5B95 (aka. 9285), and yes: works well with Windows, isn't broken. The thing is, I succesfully installed Niresh 10.8.5 and works perfect, but I tried and tried to get WiFi conection (no Wifi icon on status bar, no Wifi on Network settings)
      I tried installing io80211family.kext, RehabMan-Atheros, toledaARPT.kext and nothing. No icon, no settings... Also I read something about patch DSDT but I don't get nothing clear about how to use or how to patch, all guides are too complex for a person that don't have knowledge of that things. Also a lot of files fo download are missing and a lot of links to get reference are broken, and that increase the complexity of the problem.
      I have a PowerMac G5 MOD working very well, but obviosly I made with the ¨Buyer's Guide¨ and I didn't got any major trouble, but with this laptop it's guiving me headache
      I don't know what to do now, I'm reinstalling again 10.8.5 but I don't have more ideas.
    • hi,JacoboBlandonPineda                 I HAVE SOME IDEA TO HACK A PC WITH THESE KIND OF PROCESSOR .VIEW THIS VIDEO      Twitter    
    • I tried to install mac os on new ssd drive from usb. It boot up from usb , but i wasn't able to select the installation destination. It was only showing external devices.  Even in terminal it was only showing external usb drive's partitions only. Please Help me! i'm using  intel core i7-7700 HQ @ 2.8GHz 16gb Ram toshiba 512gb ssd and samsung 960 EVO ssd intel hd graphics 630  nvidia geforce gtx 1070 max-q  
    • Hello people, I don´t know if radeon RX 560 as many as possible to make works on Mountain Lion 10.8.5 
      What´s your opinion?

      Let´s get your answers here please.

      I hace a problem with ports usb from my motherboard. A lightning destroy all my ports.
      Finally I have two PCI cards with usb ports, but is impossible to install a operating sistem from usb.

      Now I´m using a Radeon HD 6850 very well, with a hackintosh Mountain Lion 10.8.5 native controller.
      I have a dual boot with Windows 10 64 bits with a DVD installation.

      My graphic card is 1GDDR5 video memory. 

      Can you help me?

      Thank´s 

      See you. 

      Dave.
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    17    0

×