Gtx 970 Display And other post installation issues - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Aditya Shinde

Gtx 970 Display And other post installation issues

Question

CPU ( Intel Core i5 4690 Haswell 3.5 GHz)
GPU (Gigabyte Nvidia GTX 970)
MotherBoard (Asus  H97m-e)

Ethernet (Realtek 8111GR)
 

The major issues I encountered were the graphics and stuttering movement on the screen with larger latency between two stutters.

 

My default resolution was 1024*764 but I somehow managed to change it to 1920*1080 by using a option in multibeast. But my gpu is not getting identified by OS. I did some research on the internet and tried installing NVIDIA Web Driver 343.01.02f01 and booted up with nvda_drv=1 flag but then my monitor went off and started showing NO SIGNAL. And if I boot without any boot flags then I am seeing large amount of stuttering which makes it unable to navigate on the screen.

So would anyone please help me make my GTX 970 work on yosemite ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $67.26 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×