nvidia gt440 1g - OS X Yosemite 10.10 - HackintoshZone nvidia gt440 1g Jump to content
  • 0
edenf1

nvidia gt440 1g

Question

Hello, i installing yosemite and everthing works , but when i install the nvidia web driver my monitor have no sinal ! Anyone have an ideia ? Let my dream come true.. ty fir suport

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

hello one more time, i success ... :) i connect the 2monitors , make a update driver "web nvidia" and then i choose mirror , selecting the vga port! :) sorry for anything and thank you for all support

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

which bootloader and What Flags you are using

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello, ty for the help, guess everthink its ok now , in system info show my gt440 and 1024mb its correct! But the system its too slow ... i use chameleon with graphics enabler , dart=0, and nvda_drv=1! Any help are welcome ...ty deepack to help

btw what is force nvidia rom? Just need this to propely work , its too frozen! Sry iam a noob in this thinks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

install nvidia cuda drivers 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Where i find that? Its the web intall?

Ps find it i going to install :))) ty for the suport

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $22.30 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×