hackintosh installation en Dell INSPIRON 3541 AMD A4 6210 - AMD - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0

hackintosh installation en Dell INSPIRON 3541 AMD A4 6210


Hello, I have a dell inspiron 3541, Processor AMD A4 6210,  has 4GB of RAM and 500 GB hard drive,  using the CPU-Z tells me these instructions the processor MM (X) SSE, SSE2 SSSE3, SSE4.1, SSE4. 2 SSE4A, x86-64, AMD-V, AES, AVX.
I tried to install the Yosemite 10.10.1, but I failed arran the usb from the Bios, something I'm doing wrong, try creating it with win 32 disk imager, with TransMac and I could not.
if anyone knows how to do please help me, not want to use more windows. sorry, my English is not very good!

Share this post

Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting March 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!


    $86.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • me too
      Update 10.13.3 will not open
      Always start new
      Can only be maintained at 10.13
    • Hi dear I want to install  Hackintosh  on my pc I have Gigabyte h97m-d3h, i configure all Bios Settings as you shown in your guide page but when I reach on language setting option after this option there is no hard drive option here how can I fix this error I have 240GB SSD and 3TB Seagate hard drive please some one help me for this   Thanks  AliRaza  
    • I am trying to get High Sierra installed on my setup. When it starts to install it hangs at 12 minutes and doesn't go any farther. Below I have listed the specs of the machine any help would be amazing Gigabyte GA-z270MX-Gaming I7 7700k 4.2 EVGA GTX1060 6gb Samsung EVO 850 500 gb Ballistix 64gb PC4-21300 
    • Hello Hackintoshers! I'm almost finished with my hackintosh project, except I can't get my dual monitor setup to work. Here are my specifications: Motherboard: H110M PRO-VH Processor: Intel Core i5 3,19 GHz GPU: Intel HD Graphics 530 RAM: 16 GB So here's the problem: Whenever i boot with HDMI and VGA connected the monitor with VGA goes black and then it turns off. I'm a complete noob at hackintoshing so I don't know what to do. I'm gonna link my config.plist file. https://www.mediafire.com/file/8580sa87t5sqn74/config.plist  This is urgent!
    • i'm install from usb. then eject usb and restart laptop but it's not booting.    Processors   2nd Generation Intel®  CoreTM  i5       Memory   Up to 4GB12Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz   Chipset   Intel®  HM67 Express Chipset   Graphics   Intel® HD Graphics 3000 (w/ 2nd Generation Core i processors)     LCD Display   14.0" High Definition (720p) 1366 x 768 WLED Display with TrueLifeTM         Wireless   Wi-Fi Options: Standard Dell Wireless TM  802.11b/g/n   Bluetooth Options: Optional Combo Dell Wireless Card 802.11b/g/n, BT3.0+HS
  • Download Statistics

    • Files
    • Comments
    • Reviews

    Latest File
    By ka209

    6    0