AMD FX 8350 with GeForce GT 740 - Hackintosh Yosemite - HackintoshZone AMD FX 8350 with GeForce GT 740 Jump to content
ravirajpoot

AMD FX 8350 with GeForce GT 740

Recommended Posts

i have ADM FX8350

Asus M5A7 R2

Adata 8GB (4x4)

Geforce GT 740

 

now runiing Mavricks 10.9 Niresh want to update to yosemite 10.10 any one suggest me its good or not ? anty working kernel for 8350 ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

my settings are close to yours and i was able to make it run but this is my first hackintosh

its looks stable and strong very responsive.

 

 

wrinkle need to be ironed 

 

AMD kernel =Fixed

AMD graphics cards =Fixed

Noise Sound =  work in progress

Tp-link wifi = Work in progress

APP store = Fixed

 

I have the steps that i did  to make mine works if your interested

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Hi, can you please tell me how you got the 10.10 image ( not 10.10.1 ) to work. I have an AMD CPU ( Phenom II X6 ) but I can't disable UEFI for it so I'm stuck on the 10.10 image that uses Clover, Chameleon won't work for me.
In the Chameleon tutorial it says to pass /amd as a command line arg fost instance but I'm not sure where to put this in Clover.
Any help would be appreciated.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/27/2015 at 7:02 PM, mcirsta said:

 Hi, can you please tell me how you got the 10.10 image ( not 10.10.1 ) to work. I have an AMD CPU ( Phenom II X6 ) but I can't disable UEFI for it so I'm stuck on the 10.10 image that uses Clover, Chameleon won't work for me.

In the Chameleon tutorial it says to pass /amd as a command line arg fost instance but I'm not sure where to put this in Clover.

Any help would be appreciated.

Thanks.

 

Sorry i wasnt that clear  to state if its 10.10 or 10.10.1

i have used the  10.10.1

 

and also on my Mother board i didnt disable the uefi

 

i have used this  10.10.1.dmg.zip 

  link

https://www.hackintosh.zone/file/810-nireshs-yosemite-with-amd-intel/

 

i prepared the USB first  as  per the instruction on this page 

 

https://www.hackintosh.computer/42/yosemite-zone-guide/

 

then booted my machine using  F2 and then F8 select My USB

then  loaded the available Boot loaded in my case chameleon did the Job (note i didnt do anything to make it load the nice people  who made the image had  it  pre-loaded many thanks to Niresh) 

 

 

Used the boot flag  /amd64 npci=0x2000 -V

 

and i was able to get the  installation page 

 

good luck :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you very much. Unfortunately for me 10.10.1 will just not boot and there's nothing I can do about it... I've managed to create a bootable USB with Clover and that one boots but I'm unsure how to make it use the AMD kernel ... maybe I'll do some work on the dmg to make the AMD kernel default.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $22.30 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×