having problem with instalation of new mac operating system yosemitte - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
navirishinavi

having problem with instalation of new mac operating system yosemitte

Recommended Posts

i have made the usb  bootable
but when i restart the pc to boot from pen drive (usb drive)
it shows this
help me
i don't know what to so after this error
if anyone know how to fix this error
let me know

post-195978-0-43051000-1427156489_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've spent months reading the forums and downloading etc. and I've finally got round to trying to boot with a Yosmite build stick and so far it reboots. Will be reading more again tomorrow now I know what is happening.

 

This screenshot of yours makes me think this is a BIOS issue but hard to know without more info. I'd suggest read the guid and make sure all BIOS options are set correctly then try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have made the usb  bootable

but when i restart the pc to boot from pen drive (usb drive)

it shows this

help me

i don't know what to so after this error

if anyone know how to fix this error

let me know

11084605_927322000632024_1716790446_n.jp

this error shows after installation

done

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have used this flag to fix this issue

 

/amd npci=0x2000 -v 

 

note sure if your using AMD cpu please make sure you are using the correct flag for it 

 

 

good luck 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $49.70 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi, Succesfully installed High Sierra. First time login with succes. After a restart the same login credentials were not accepted, so login failed. Login credentials were not changed! How to proceed? Thnx! H.    
    • Ok i tried right now. It started the installer. I did tools>disks and i tried to format one of my hdds in macos format and it gave me error. Then the hdd vanished. I went on win10 to format the hdd and have it back. When i went back to the bootable usb it gave me error. Here's everything https://drive.google.com/folderview?id=1JYkmjHA4AOaCnBa_aqkXZTyste9MVd2S   Edit: ok i tried to boot first the other partition of the usb (the not EFI one) and it got stuck like it did before. Now i booted the efi one and it's booting fine like before. I'm gonna check if i can initiate the hdd. Allright it booted and started some kind of configuration. I waited for it to end and I did a reboot. The problem is that the resolution is too low and i can't see properly Clover's window. What can I do?
    • @Niresh    it says  uhci controller  ehci controller setting legacy usb off on controller legacy USB off done   my motherboard is gigabyte EP43-UD3L can you help to set up bios as it is different from the pics posted    i am using the chameleon bootloader enoch r2839 could this be a problem?
    • I changed the config.plist but still I don't reach the installation menu. It freezes at Apple screen at 60% of progress. In chameleon way (the cmd like) it still says "host-level exception" trying to change values but don't go furthermore. What I can do?  
    •  there was a solution back in the day with mavericks. Well... unlucky. i'll fix the rest (Wifi, Sound and webcam(?) ) then update the main thread for others ^^' Thanks.
  • Download Statistics

    • Files
      845
    • Comments
      2,131
    • Reviews
      2,556

    Latest File
    By 8osm3rka

    21    0

×