Green Pixels on Yosemite (10.10) Green Pixels on Yosemite (10.10) - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Jump to content
  • 0
tejas007007

Green Pixels on Yosemite (10.10)

Question

Hi,

I just installed Yosemite Zone 10.10 and everything is working perfect except i am getting green pixels (Small dots) while watching movies on VLC as well as Mplayer. I tried the default drivers (OS X Default Driver) as well as Nvidia Web Driver (latest). I also tried switching monitor hz to 120 and 144 but same issue on both. Any fix will be appreciated :D

I was using linux mint 17.1 a while back without this issue, so i doubt its my monitor or gpu problem .

 

PC config:-

CPU - i5 4670k

GPU - Nvidia Gtx 660ti

Monitor - Benq XL2411Z

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting April 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $40.21 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,142
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By ka209

    49    0

×