AMD Radeon R7 260x QE/CI - Troubleshooting - Hackintosh Zone Jump to content


Trying to sort out the above GPU to no avail...


I have read posts that say it is supported in Yosemite, and seen people who have managed to get it working.




The above kexts already include the ID '0x66401002', system info app seems to recognise the "AMD Bonaire XTX" device but how do I get OS X to join everything up and use the kexts? Installing them doesn't do anything, and I've tried to 'inject ATI' with clover but maybe I'm not doing it right. The graphics shows as 7mb, which is clearly no good...


I thought I may need a DSDT because RampageDev has got a load of stuff on AMD cards but apparently I can't have a DSDT for my Gigabyte GA-970A-UD3P motherboard so... for my sanity I've decided to seek help.


Anyone know why this card refuses to work when the system supposedly supports it?

  • Like 1

Share this post

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

same issue with a Gigabyte GA 990fxa-ud3 and sapphire R7 260x 2GB OC...  detected on other OSes as 6658 - Bonaire XTX

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting March 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!


    $77.09 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • me cago en todos vuestros putos muertos
    • i would built a hackintosh with yosemite but i dont know if its work with my pc but if please give me the kexts which i need  is it possible to install yosemite on my pc? My Specs: Intel Core 2 Quad q6600 4Gb ram Asrock  g31m-gs Integrated gpu but i have a gtx 580 3gb
    • Hello. I just installed hackintosh high sierra on my PC. It's version is 10.13 so is there any way I can update to 10.13.3? And also my hackintosh freezes when opening few applications like logic pro x. Please help me.
    • Same problem here. Did you solve this?
    • I was having an issue with installing High Sierra because I was getting this error OsxAptioFix2Drv: starting overrides for /System\Library\CoreServices\boot.efi
      using reloc block: no, hibernate wake: no I tried all the fixes that everyone was telling me about replacing the file with a different one but nothing worked. Finally I came across a post from some person who had a laptop that was designed like mine. I have the Aspire A515-51. The weird thing is that it has 8gb of ram installed. There is 4gb that is soldered to the motherboard and one 4gb ram in the only ram slot. Well this person stated that if he removed the 4gb ram that was installed in the ram slot the install would move past the error and install. I tried it and WOW it worked. I was able to complete the install and everything worked just fine but the wifi. So I hope this helps someone, but I am also hoping that someone can help me with the issue of the ram. I can't add the ram back into the ram slot or the boot will stall at  OsxAptioFix2Drv: starting overrides for /System\Library\CoreServices\boot.efi
      using reloc block: no, hibernate wake: no
  • Download Statistics

    • Files
    • Comments
    • Reviews

    Latest File
    By ka209

    0    0