Can't get Network working... RTL8201CL - Network card Kexts - Hackintosh Zone Can't get Network working... RTL8201CL Jump to content
Crazynin

Can't get Network working... RTL8201CL

Recommended Posts

Hey :)

 

I am new here and i finally could install Niresh's Yosemite on my AMD System! After some optimizations i am very happy about my first Hackintosh. But there some things i am not able to fix... I can't do the networking work. When i go to network the circle for Ethernet is red "not connected". DHCP is on, but i could not get any IP from the router. After manually setup i still could not access to the internet. I think the problem is in the kext...

 

Another Problem is i can't get any Sound... Neither with the Rear Green Port nor with HDMI over the ATI Radeon HD 7750...

 

2 Small Problems are:

 - Sometimes when i boot into Mac OS the topbar is black and some windows have ugly black shadows... But the Resolution is 1920x1080... Maybe any Buggs on the VideoCard?

 - When i setup the time in Windows, the time in Mac OS is wrong. Reverse same thing... If i do 09:29 for Mac, Windows does 17:29 ...

 

Does anyone knows how to fix?

 

My Setup:

 

Chimera bootloader with dualboot (i have 2 HDD's: 1. 500GB for Windows 8.1 NTFS 2. has 2 partitions: 1. Hackintosh HFS+ 2. Stuff for Windows... NTFS)

Mainboard: BioStar GF8200C M2+

CPU: AMD Athlon II x4 640 (4x 2,6 GHz)

GPU: XFX ATI Radeon HD 7750

Network-Controler (onBoard): Realtek RTL8201CL - 10/100 PHY

Sound-Controler (onBoard): Realtek ALC662 6-Channel HD Audio

RAM: 2x2GB DDR2 (noname)

 

I will thank you all for your effort for now :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $148.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Dear Guys,
      Im trying to install mac os x sierra in my dell laptop and ihave followed all the details and reached the installation part. But im getting error saying "An error occurred installing macOS.To use apple diagnostics to check your mac hardware"
      Guys please please help me with it.ithink im almost 90% close to installing mac os. my lap config as follows.the person who help me resolve will be my hero  Motherboard: INTEL i3 370M 2.40GHZ,0KRP5X CPU: DELL N4030 MODEL. Graphics: ATI Mobility Radeopn HD 5430 Motherboard:  
    • i did one but no hdmi or display port sound even if they are detected processor neither no wifi   and install a multiboot ? i triyed clover but didnt work    
    • Hey can some one help me with a problem https://ibb.co/jv8TRT this is my problem I hope you can help me guys
    • Hi
      I followed Nirav's High Sierra installation guide.
      My problem is that I am getting the below error at the install boot screen (osxAptioFix2Drv:Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi
      Using reloc block: no hibernate wake: no)


      what I should to do?

      my specs:
      Asus Rampage VI Extreme 
      intel Core i7 7800x
      Samsung 960 EVO SSD 250 
      Gigabyte GEFORCE GTX 1080 TI Gaming OC
      GSkill TridentZ DDR4 8x2 GB
    • please i have dell latitude E5420 and my screen always divides into for during and after installing sierra or high sierra. please i really need help.
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    120    0

×