blank screen after installation PLEASE HELP - OS X Mavericks 10.9 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
SwiftSEO

blank screen after installation PLEASE HELP

Question

Every thing installs perfectly but after restarting and showing apple log it goes to a blank screen ..

 

upon restarting if you select nearish instead of the partition you have installed in and type amd64 it shows apple logo and then nothing ..

 

window doest boot unless you put the usb flash memory and go for option .
 

followed all steps as in this video

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

After given the installer another try . THis time it reaches on information page but hangs up and stays hang as i have waited one hr.
 

Spec:

amd 8core processor

16gb harddrive

invidia gtx 720 graphiccard

 

using vga instead of hdmi

 

PLEASE HELP AS ITS BEEN THREE DAYS GOING BACK AND FORWARD 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

having the same problem... would really like to get this fixed, the only difference is you have a AMD cpu and i a Intel i5 Haswell

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

try to remove Appleintelcpupowermanagement.kext without proper verbose error i can not diagnose the problem try to boot in verbose mode

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.51 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • bought 3 laptops costs about 2000$ more to just install this hackintosh and 3 of em is unsupported.  i think i am done with hackintosh
    • Hi, I have a HP G61-415ES with this configuration:
      Intel Pentium T4300 Dual Core 4GB RAM NVIDIA GeForce G 103M My Wifi card is AR5B95 (aka. 9285), and yes: works well with Windows, isn't broken. The thing is, I succesfully installed Niresh 10.8.5 and works perfect, but I tried and tried to get WiFi conection (no Wifi icon on status bar, no Wifi on Network settings)
      I tried installing io80211family.kext, RehabMan-Atheros, toledaARPT.kext and nothing. No icon, no settings... Also I read something about patch DSDT but I don't get nothing clear about how to use or how to patch, all guides are too complex for a person that don't have knowledge of that things. Also a lot of files fo download are missing and a lot of links to get reference are broken, and that increase the complexity of the problem.
      I have a PowerMac G5 MOD working very well, but obviosly I made with the ¨Buyer's Guide¨ and I didn't got any major trouble, but with this laptop it's guiving me headache
      I don't know what to do now, I'm reinstalling again 10.8.5 but I don't have more ideas.
    • hi,JacoboBlandonPineda                 I HAVE SOME IDEA TO HACK A PC WITH THESE KIND OF PROCESSOR .VIEW THIS VIDEO      Twitter    
    • I tried to install mac os on new ssd drive from usb. It boot up from usb , but i wasn't able to select the installation destination. It was only showing external devices.  Even in terminal it was only showing external usb drive's partitions only. Please Help me! i'm using  intel core i7-7700 HQ @ 2.8GHz 16gb Ram toshiba 512gb ssd and samsung 960 EVO ssd intel hd graphics 630  nvidia geforce gtx 1070 max-q  
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    18    0

×