Can't Install - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content

Question

hi, this is my first time to install osx (mavericks)... I did everything as macbreaker said in his guide... I was able to reach in niresh menu but when I press enter the usb drive bilnks for some 7-8 sec the its stops blinking... and the screen goes off but the cpu remains to work... I hv waited 20 min but it doesn't happen anything.. pls guide

 

I've also tried some bootflags but they didn't work

 my spec-

1. i7 3770k

2. corsair vengeance 1333 4gb

3. asus maximus v formula

4. 1 tb hdd

 

the attach file shows the partition of my hdd 

post-6628-0-83105000-1389274170_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Bra1nerr0r    2

I have the same problem...

 

My specs:

 

CPU: i7-2600k

RAM: Corsair Vengeance 1600 CL9 8GB

MB: Gigabyte GA-Z68XP-UD4

HDD: 500GB (7200rpm)

 

But my Screen doesn't go off.

Only the blinking will stop.

 

With verbose mode, it stops after "CPU is Core blablabla....."

 :(

 

Help, anyone? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

forgot to mention I have a ATI readon HD 5450 card 1gb ... it connects the monitor through vga... resolution= 1024x768

 after reaching niresh menu... I got this view(photo) after hitting enter nothing happens

 

pls pls pls help us... damn excited to use this.. pls

post-6628-0-87348800-1389293335_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

well I did type -v and hit the enter, after that many lines are being written by the system the monitor goes off, only the led left to blink...

I couldn't capture the screen, bcoz all happned in one sec

 

 

 

I read about the dsdt file for mobos... I would like to inform u that.. I didn't take care of any dsdt file or modified bios version...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I've downloaded the bios already.. I tried to flash it via usb flashback... but it didn't work... my bios already came with 16xx ver (stock) and afterward I updated it to 19xx... so I don't know if I can downgrade it ? is it possible?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Berto Delacruz    701

A lil WARNING! Please and i repeat Please dont update Bios if you dont know how to do it the right way.you can brick your motherboard and mess up your computer.There are steps you need to take to sucessfully Update the Bios ,so read the motherboard manual or web siteInstructions or directions :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×