Some problems with OS X - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
MasterofPuppets

Some problems with OS X

Question

So after many hours of trying various combinations, I managed to install OS X 10.10.1 using the Yosemite Zone distro. 

I have Windows 7 on one SSD and OS X on another HDD.

Almost everything works, I just had to tweak the Audio a bit though VoodoHDA in System Preferences and had to change the org.chameleon.Boot.plist to include the "msibase=0x90" boot argument under Kernel Flags.

 

It mainly works, but there are still some problems that I can't figure out how to fix. 

 

1. Some programs will crash. If I open DVD Player, I get a "{Name of App}" quit unexpectedly." message. Not all programs do this. I tried Chrome and it works fine. I tried both Bit torrent and uTorrent and the installer opens and installs the program, but once I try to open it, I get the same message. Steam, Office 2011, and Adobe Flash do the same thing.

 

Apps from the Appstore work fine though...

 

2. I can't access my iCloud account, nor Messages.

Messages tells me that an error occurred during activation, although once it actually signed in.

iCloud under System Preferences tells me I can't sign in because there was a problem verifying the identity of my "Mac".

However, the App store works fine.

 

3. One of, my keyboards doesn't work well. I have two keyboards. One is a GSkiller Sharkoon, I'm not sure what model. Whenever I press a letter, I get a completely different one. If I press "A", OS X thinks that it is an "H". I have an old Apple Keyboard that does work fine however. This is a really annoying problem because I prefer using my GSkiller kb because it's for gaming on Windows. I tried using the Keyboard Setup Assistant, and it can't recognize my kb.

 

4. When I put the computer to sleep and wake it up, neither keyboard nor mouse works. The screen comes up, but I can't type or move the mouse cursor. I even tried replugging them and that doesn't work. 

 

I'm using the Chameleon Boot loader v 5.0.132 Enoch r2700 according to Chameleon Wizard.

 

Any help would  be appreciated. Thanks.

 

AMD FX 8350

Gigabyte GA-990FXA-UD3 Rev. 4 F3 BIOS/UEFI

EVGA GeForce GTX 660 3GB

1x SSD 120GB w/ Windows 7 1x HDD 160GB w/ OS X 1x HDD 2TB storage

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi guys, managed to make a hackintosh and everything is going great (Wifi, cpu ECT)   But it's pretty damn slow, i tried one of my favorite lightweight games to test (The Ultimate Doom) and it could barely run THAT! This is my first time and i have no idea how to get my 8570 to work.. Probably should have read a bit, eh? Lol.   And no I don't plan on using my hackintosh for gaming, but god so slow..   Thanks, help would be very appreciated. Edit: It's the dedicated version btw, and in about my mac I see "Graphics Display 3 MB" maybe the issue?  
    • Trying to boot to the installer but I get instant reboot after the following: I am using the following flag (I tried a variation - I need USBBusFix=Yes otherwise it fails even earlier): All my USB devices turn off just before it reboots, so I'm guessing it loses connection to the USB install media - but I can't work out why it's disabling all the USB's. My motherboard is an AsRock Killer Fatal1ty 990FX.
    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×