Same Kernel Panic Everytime Need Help - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
Arshad454

Same Kernel Panic Everytime Need Help

Recommended Posts

Hi there peeps, I have successfully gotten through the installation of Hackintosh OS X 10.10.1 Niresh Yosemite with the boot flag "/amd".

I've gotten so far until the keyboard layout option for the Mac Setup's Welcome screen but right then I have the same kernel panic each time I try to boot up from the installed drive.

The image of the kernel panic is uploaded here (http://cl.ly/image/2q3x2M370p1v) and (http://cl.ly/image/3j3f2n3s1h17) Please take a look guys :)

I've also listed my PC specs here so if there is any other required boot flags that I must use before installing and for the kernel flags as well please do kindly post them out here :)

PC Specs :

Asrock H81M-HDS

Intel i5-4460

Gigabyte GTX 650

Kingston Hyper X 10GB RAM

3 TB of Hard Drives

Hope u can help :) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Arshad454 Booting with CPUS=1 may solve your issue

Hi there, thanks for the info, well these are the kernel flags that I've tried for booting up the Yosemite, but no success in my case.

npci=0x2000 and 0x3000

cpus=1

If you got any other kernel flags that can be used please do post them out. Your kind help will be deeply appreciated. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Niresh I'm facing the kernel panic where it says as follows :

 

Panic (cpu 1 caller 0xffffff80003ffd56) kernel trap at 0xffffff800041a272, type 13=general protection, registers

 

I think this has something to do with kernel patching with my Haswell cpu. But i've googled and no specific topic available for this one. I now have two bootloaders available for my installation, Clover and Chameleon. Please assist in any way possible. Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $49.70 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • I've tried withthe same ssd and same usb key on an other laptop (hp elitebook 820) and its working so the problem dont come from theres.  Ive updates bios on lenovo and alxays same issue.
    • i'll give Mavericks a shot w/ that one, tried Serria on the APU based System,  and i cant shake this no matter what i try,   whelp got something somewhere finally with Mavericks and the I5 system, the offical createmedia tool goes to erasing my disk 0%....10%... gives me an error (1, 0) hopefully some tips while i'm snoozing come along BUT its working almost to a tee. (No Sound No Networking, and i only get in to Desktop if i pass along -x so i think i need nvidia drivers for tthe GPU i selected for the temp-build (EVGA Nvidia GTX 480) and USB is Weird, any port will host a USB Disk Just fine but only ports that actively repond to K&M is my USB3.0 ports, if i can get all 4 issues solved,  i'll make this dual boot w/ windows to give the teeny system a purpose its a really Small motherboard  like POS System small.  here's a image of it (you can see somewhat in the background my G4 Quicksilver)

    • @Filippi I have a problem same you I want to install macOS High Sierra but it shows {Date & Time} MacBook-Air.local com.apple.xpc.launchd [1] (com.apple.windowServer) <Notice>: Service only ran for 0 seconds. pushing respawn out by 10 second. {Date & Time} MacBook-Air.local com.apple.xpc.launchd [1] <Error>: Host-level exception raised: pid = 713, thread = 0xb1e7, exception type = 0xd, codes = {0}, states = {0} But I use HP Pavilion 14-ab157tx notebook CPU : Intel Core i7-6500U RAM : 8GB Graphics : Intel HD 520 + Nvidia gt 940m Can anyone help me please?
    • @MYLX You should do it via BIOS & I'm glad you made it work
    • Check your BIOS Settings, Enable Executive disable bit in BIOS You have a latest processor (2017 released) you should try Sierra or High Sierra if possible   Sometimes this guide may work https://www.hackintosh.computer/37/yosemite-zone-amd-guide/
  • Download Statistics

    • Files
      845
    • Comments
      2,132
    • Reviews
      2,556

    Latest File
    By 8osm3rka

    24    0

×