Asus K53SV AsusBookPro - Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
AndyB82

Asus K53SV AsusBookPro

Recommended Posts

My perfect machine for Hackintosh is my Asus K53SV .
With this notebook runs great Mavericks OSX!
 
The specifications are:
 
CPU: Intel QuadCore i7, 2600 MHz
Audio: Realtek ALC269
WiFi: Atheros 9285
Video: Intel HD3000 (working) + Nvidia GT540M (do not run)
RAM: 8 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM Kingston
HARD DISK: 320GB ScorpioBlue
 
This is the link to see the correct operation:
 

post-124-0-60491800-1389310400_thumb.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The GT540M is detected but does not work because otherwise I think I would have even better performance! You have no idea how to activate it and make it work instead of the Intel HD3000? I would like to make a video installation Mavericks without kext then install and enable the Nvidia only! How can I fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites

there is not any other way to enable Nvidia Mobile Graphics ,IDK why ???, i am trying my best to get how to enable them...

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

My perfect machine for Hackintosh is my Asus K53SV .
With this notebook runs great Mavericks OSX!
 

 

Do sleep work?

Can you upload the kexts and DSDT, SSDT?

Do you use Clover UEFI or legacy?

Mine is K53SV too, and sleep sometimes works some time does not. :|

Share this post


Link to post
Share on other sites

if you are using NullCPUPwermanagent.Kext then Sleep will not work try to use AppleIntelCPUpowermanagement.kext

  • Like 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using AppleIntelCPUPM. It sometimes work and sometime dont. It dont work whenever I plug a USB mouse (showing an Pmset -g assertions about USB).

Any ideas? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using the multibeast AIPM patched kext. However I tried the kext from your link. It sleeps and wakes properly the first time but can not wake on the second time. :D Are the two kext different?

 

I did patch the DSDT, SSDT and LPC, HPET, and RTC are loaded. I did rollback on ACPI Platform too (from Multibeast). Is it weird? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $67.26 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×