Hackintosh Only Boots in Safe Mode Hackintosh Only Boots in Safe Mode - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Jump to content
Nick Winans

Hackintosh Only Boots in Safe Mode

Recommended Posts

I am new to the hackintosh scene. I used Niresh and installed 10.10.1 to a secondary hard drive. I used the bootflags "/haswell -v ncpi=0x2000" to load the installer. I then copied over the haswell kernel, but the bootflags don't boot the system, I need to use "GraphicsEnabler=No -x -v ncpi=0x2000 nv_disable=1" to boot off the hard drive.

 

The problem with safe mode is it is really slow for me, to the point of being unusable.

 

My specs are:

Intel i5 4670k

MSI MPower Z87

AMD R9 280X

8GB Ram

250GB HDD

When I use GraphicsEnabler=Yes, I get a lot of"xxxx:family specific matching fails" where xxxx is about 10 different codes.

Any suggestions on what to try? I am using an intel wifi card which obviously doesnt work, so any files I need to download are done so through windows and transfered over an usb.

Thank you in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting April 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.08 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,142
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By ka209

    47    0

×