Cannot boot up - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content

Cannot boot up

Recommended Posts

I'm a newbie and very stuck getting installed - i would really appreciate some help.


The PC I am using has an AMD Athlon II X4 630 Processor - 2.80 GHz. with 6GB RAM.

The Display Adapter is NVIDIA GeForce 9100

The OS is Windows 7 Ultimate, 64-bit.


I tried following the instruction post and the video instructions for installing on AMD machine, and failed miserably.  I was unable to get the computer to boot from the USB, with either the .dmg or the .iso file on it (put on the USB flash drive by means of Win32DiskImager, per the instructions text and video).


So I set up a VM using VMware Player version 6.0.6 build-2700073.  (I am  not sure if this is the right version to use - it was recommended by a comp sci lecturer).


I set up a VM using the Yosemite .iso file.  In the initial install i used an amd64 bootflag.  The VM opens to the Hackintosh splash page, and never gets further.  


The VM settings are:

4GB Memory

1 Processor

8GB Hard Disk (IDE)

CD/DVD (IDE) - using the Yosemite .iso file

Network Adapter NAT

Sound Card - Auto Detect

Display - Autodetect


The OS shows as Other-64-bit


Please help.  My goal is to get a machine going that i can use to load XCode for some coding. If anyone seeing this has any ideas of what i am doing wrong, and what I should do instead, please let me know.


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting March 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!


    $86.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • me too
      Update 10.13.3 will not open
      Always start new
      Can only be maintained at 10.13
    • Hi dear I want to install  Hackintosh  on my pc I have Gigabyte h97m-d3h, i configure all Bios Settings as you shown in your guide page but when I reach on language setting option after this option there is no hard drive option here how can I fix this error I have 240GB SSD and 3TB Seagate hard drive please some one help me for this   Thanks  AliRaza  
    • I am trying to get High Sierra installed on my setup. When it starts to install it hangs at 12 minutes and doesn't go any farther. Below I have listed the specs of the machine any help would be amazing Gigabyte GA-z270MX-Gaming I7 7700k 4.2 EVGA GTX1060 6gb Samsung EVO 850 500 gb Ballistix 64gb PC4-21300 
    • Hello Hackintoshers! I'm almost finished with my hackintosh project, except I can't get my dual monitor setup to work. Here are my specifications: Motherboard: H110M PRO-VH Processor: Intel Core i5 3,19 GHz GPU: Intel HD Graphics 530 RAM: 16 GB So here's the problem: Whenever i boot with HDMI and VGA connected the monitor with VGA goes black and then it turns off. I'm a complete noob at hackintoshing so I don't know what to do. I'm gonna link my config.plist file.  This is urgent!
    • i'm install from usb. then eject usb and restart laptop but it's not booting.    Processors   2nd Generation Intel®  CoreTM  i5       Memory   Up to 4GB12Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz   Chipset   Intel®  HM67 Express Chipset   Graphics   Intel® HD Graphics 3000 (w/ 2nd Generation Core i processors)     LCD Display   14.0" High Definition (720p) 1366 x 768 WLED Display with TrueLifeTM         Wireless   Wi-Fi Options: Standard Dell Wireless TM  802.11b/g/n   Bluetooth Options: Optional Combo Dell Wireless Card 802.11b/g/n, BT3.0+HS
  • Download Statistics

    • Files
    • Comments
    • Reviews

    Latest File
    By ka209

    6    0