Failing install Yosemite 10.10 on my Lenovo Z50-70 - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
Sign in to follow this  
MPJ97

Failing install Yosemite 10.10 on my Lenovo Z50-70

Recommended Posts

Dear Hackintosh users,

 

I am kinda new in this scene and i am trying to install Yosemite 10.10 on my Lenovo Z50-70.

  • Intel Core i5-4210U Processor( 1.70GHz 1600MHz 3MB)
  • NVIDIA GeForce 820M 2GB
  • 8.0GB PC3-12800 DDR3L SDRAM 1600 MHz
  • 1TB 5400 rpm

I made the Bootable USB with TransMac, changed some bios settings to make it work. But it still doesn't work.

When i try to boot up the Yosemite installation, I use the kernel flag: /haswell or /haswell npci=0x2000 /haswell npci=0x3000 but none of theses worked for me. I still get the same error:

 

If some could help me out or got some ideas to fix it that would be great.

With kind regards,

Maurits

IMG_4081.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.51 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hello,
      On High Sierra 10.13.1 under VMWare.
      I install Final Cut Pro 10.4 when running got this error:
      This graphics configuration does not support hardware acceleration, which is required to run Final Cut Pro.
      My GPU is: AMD Radeon R7 240 but show on Hachintosh About : Graphics: Display 128 MB. Thank you for help.
    • I got same error 4 years later. On High Sierra. What's the solution? What you suggested doesn't work. Why does this happen? Any ideas?
    • Hi there. I have the exact laptop and was able to install MacOS HS on it and boot up. I followed tonymaxx086 instructions but.... the following are NOT working as yet.... 1) Keyboard and trackpad (although usb kb and mouse work)
      2) Backlite control (screen appears to be in battery mode - dimmed)
      3) Sound
      4) Wifi 
      5) battery? I am able to access the internet and browse ok using Safari. I want to resolve #1 and 2 before I resolve the rest, but I am having an issue to determine what kexts to inject. There is no cross reference to this MOBO and I am not familiar with it. Can someone point me in the right direction? Many thanks.... 
       
    • Hey i won't this to but the zip is not good  
    • Hello, I've installed Hackintosh zone high sierra AMD on HP EliteBook 8460p using the recommendation hosted at this site, When booting from the HDD it keeps looping in ACPI errors, after a while it gave me the login page with no mouse and no keyboard enabled, Booting from USB will work when adding "-v acpi=off" arguments, Please help,   Thank you
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    15    0

×